MIJN FLUKS WORD LID

Na een goede start stokte de Fluks aanval, en omdat tegenstander OZC wel bleef scoren keken de Noordwijkers halverwege tegen een grote achterstand aan (5-12). In het tweede bedrijf ging Fluks beter draaien en leek het er zelfs nog even op dat ze terug konden komen in de wedstrijd, maar dat bleek ijdele hoop. De eindstand 17-21 zou kunnen doen vermoeden dat het een spannende strijd was, maar Fluks heeft geen moment goed in de wedstrijd gezeten. Eigenlijk was het enige hoogtepunt van de middag het mooie afscheid van Wouter Westgeest en Jan Passchier die beiden stoppen als speler van Fluks 1.

Hiermee is een roerig seizoen ten einde gekomen. Fluks 1 heeft zich weten te handhaven in de 3e klasse (zowel op veld als in de zaal), wat gezien de vele afwezigen een prima prestatie is.

Scores namens Fluks: Tijmen Westgeest (6), Joella van Baren (4),  Wouter Westgeest en Jan Passchier (beiden 2), en Minzi van Mackelenberg, Sanne Heemskerk en Joek Kwakernaak (allen 1).

Actueel

JAN PASSCHIER NIEUWE COACH FLUKS 1

20 juni 2024 - Het aankomende seizoen wordt Fluks 1 getraind en gecoacht door "onze eigen" Jan Passchier.

Lees artikel

FLUKS KAMPIOENEN VOORJAAR 2024

16 juni 2024 - Het seizoen zit er op, en we mogen weer wat kampioenen bijschrijven !

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: MEES

05 juni 2024 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar laatste wedstrijd van deze veldcompetitie tegen OZC 1 uit Rotterdam. Ook de “Pupil van de week“ is hierbij aanwezig.

Lees artikel

FLUKS IS SOCIAAL VEILIG

02 juni 2024 - Afgelopen week hebben we het certificaat Sociaal Veilig ontvangen en nieuwe vertrouwenscontactpersonen benoemd.

Lees artikel
Sponsors

©2024 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV