MIJN FLUKS WORD LID

De E1 wist al haar wedstrijden te winnen. In 6 wedstrijden wisten zij maar liefst 76 keer te scoren, en daarmee kroonden zij zich tot de onbetwiste kampioen.

De C2 moest de laatste wedstrijd nog vol aan de bak. In het hol van de leeuw wisten ze concurrent TOP te verslaan waarmee ze de koppositie veroverden en het kampioenschap binnenhaalden.

Onze A1 werd maar weer eens kampioen. Je zou het bijna normaal gaan vinden, deze toppers rijgen de kampioenschappen aan elkaar !

En ook bij de senioren valt er wat te vieren. Fluks 3 begon de competitie met verlies, maar daarna werd in een aantal spannende wedstrijden geen punt meer verloren en zo eindigden zij bovenaan.

Tot slot Fluks 4: in een spannende poule met gelijkwaardige teams behaalden zij samen met Fiks het gezamenlijke kampioenschap.

Fantastische resultaten, waar we als vereniging trots op mogen zijn. Spelers en begeleiding van harte gefeliciteerd !

Actueel

JAN PASSCHIER NIEUWE COACH FLUKS 1

20 juni 2024 - Het aankomende seizoen wordt Fluks 1 getraind en gecoacht door "onze eigen" Jan Passchier.

Lees artikel

ONGEINSPIREERD FLUKS VERLIEST LAATSTE WEDSTRIJD

09 juni 2024 - In de laatste wedstrijd dit seizoen wist Fluks 1 niet tot winst te komen. Er werd met 17-21 verloren.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: MEES

05 juni 2024 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar laatste wedstrijd van deze veldcompetitie tegen OZC 1 uit Rotterdam. Ook de “Pupil van de week“ is hierbij aanwezig.

Lees artikel

FLUKS IS SOCIAAL VEILIG

02 juni 2024 - Afgelopen week hebben we het certificaat Sociaal Veilig ontvangen en nieuwe vertrouwenscontactpersonen benoemd.

Lees artikel
Sponsors

©2024 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV