MIJN FLUKS WORD LID

Door de corona-maatregelen kwam er niets terecht van het voor dit weekend bedachte programma. Maar deze mijlpaal kon natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan, en dus was er een alternatief programma.

In de middag gingen de Fluks jeugd-trainers tijdens de “battle of the coaches” met elkaar de strijd aan in korte behendigheidsspelletjes. De finale was een shoot-out. Suzan de Roode was het meest trefzeker en mag zich een jaar lang “Fluks coach of the year” noemen.
De jeugd-spelers van Fluks stemden op hun favoriete coaches, en die werden na afloop getrakteerd op taart…  in hun gezicht !

´s-Avonds was het tijd om de hersens aan het werk te zetten tijdens de pub-quiz. Deze werd vakkundig gepresenteerd vanuit de Fluks kantine, en mensen konden vanuit huis mee spelen via de live-stream. Voor deze speciale jubileum-quiz waren er extra veel korfbal- en Fluksvragen bedacht.

Bij beide evenementen mocht er als gevolg van de corona-regels geen publiek aanwezig zijn op het sportpark. Daarom werden zowel de “battle-of-the-coaches” als de pub-quiz op professionele wijze vastgelegd en live uitgezonden, zodat iedereen thuis kon meegenieten. De beelden zijn bovendien terug te zien op het Youtube kanaal van Fluks Korfbal.

Actueel

INDELING JEUGDTEAMS SEIZOEN 2020-2021

09 juni 2020 - Beste jeugdleden en ouders, onderstaand vind je de jeugdteamindelingen voor het nieuwe seizoen

Lees artikel

MAG IK STRAKS OOK WEER MEEDOEN?

01 juni 2020 - Door de coronacrisis groeien meer kinderen op in een gezin met geldzorgen

Lees artikel

INLOOPTRAININGEN JEUGD 6 T/M 18 JAAR

22 mei 2020 - Nu sporten weer mogelijk is organiseert Fluks gratis inlooptrainingen voor de jeugd

Lees artikel

SPORT2000 DE LANGE SPONSORT FLUKS

20 mei 2020 - Fluks verwelkomt Sport2000 De Lange als nieuwe sponsor !

Lees artikel
Sponsors

©2020 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV