MIJN FLUKS WORD LID

Fluks Korfbal organiseert ook dit jaar het Van der Meer makelaars Sportfun. Tijdens deze dag kunnen de kinderen van de Noordwijkse basisscholen op een leuke en gezellige manier kennis maken met de sport korfbal en daarbij de basisvaardigheden van de sport leren. Tijdens Sportfun zal er een toernooi georganiseerd worden voor de groepen 3 – 4, 5 – 6 en 7 - 8. Via fluks.nl/sportfun kun jij je met een team opgeven voor deze sportieve dag. Ook dit jaar mag je een team maken met vriendjes en vriendinnetjes uit bijvoorbeeld de klas, de straat of van de naschoolse opvang.

Het toernooi duurt van 10.00 tot ongeveer 14.00 uur. Wij zouden het erg leuk vinden als jij deze dag komt kennismaken met onze sport!

Tijdens het Van der Meer makelaars Sportfun zijn ouders/verzorgers natuurlijk ook van harte welkom op ons sportcomplex. Onder het genot van een kopje koffie of thee kunnen zij jullie verrichtingen volgen!

Actueel

IN MEMORIAM

19 februari 2024 - Jan Selier

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: JOOLS

07 februari 2024 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 de thuiswedstrijd tegen ESDO uit Kockengen. Ook de “Pupil van de week“ is hierbij aanwezig.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: JUUL

18 januari 2024 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd 2024. Tegenstander is koploper GKV uit Den Haag.

Lees artikel

FLUKS ZOEKT HOOFDTRAINER (M/V)

09 januari 2024 - voor het seizoen 2024-2025

Lees artikel
Sponsors

©2024 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV