MIJN FLUKS WORD LID

 

Het KNKV heeft dinsdagmiddag 30 november aangegeven dat de wedstrijden aanstaande zaterdag 4 december doorgaan tot 17.00 uur. Mochten de maatregelen in het kamerdebat van 1 december teruggedraaid worden dan vindt de gehele zaalcompetitie doorgang zoals oorspronkelijk gepland.

De technische commissies en het bestuur hebben overleg gehad naar aanleiding van het bericht van het KNKV. Uitgaande van de aangekondigde maatregelen gaan op zaterdag 4 december de uit- en thuiswedstrijden van alle teams m.u.v. het 1e door. Ook de training van de Kangoeroes gaat door. Bij het wedstrijdkorfbal geldt wel dat het resultaat niet telt voor promotie/degradatie. Mocht een wedstrijd niet doorgaan dan zullen we dit melden in de weekplanning op de website.

Bovenop de regels die al golden zoals geen publiek en CTB vanaf 18 jaar, is nu binnen ook het mondkapje verplicht bij verplaatsen en houdt iedereen vanaf 18 jaar die niet sport, bijvoorbeeld op de bank en in de kleedkamer, 1,5m afstand van elkaar en jongeren vanaf 13 jaar. Vrijwilligers (coaches, trainers, begeleiders, scheidsrechters, en zaalwachten) van 18 jaar en ouder hoeven tijdens de uitvoering van hun taak geen geldig CTB te hebben; bij controle kunnen zij een document laten zien dat vanuit het bestuur naar hen toegestuurd wordt.

Rijden naar uit-wedstrijden
In z’n algemeenheid roepen we op om het aantal rijouders tot een minimum te beperken. In veel accommodaties mogen rij-ouders de wedstrijd bijwonen als zij een geldig CTB kunnen tonen, dit is ook het geval in onze sporthal. Fluks adviseert om met niet meer dan 4 auto's per jeugdteam te reizen. In de accommodaties van tegenstanders kunnen aanvullende regels gelden. Deze kan je meestal terug vinden via een link in de KNKV-app op of de website van de betreffende vereniging.

 

De rijksoverheid heeft geen beperkingen meer opgelegd aangaande het samen reizen in een auto naar uit-wedstrijden. Neem ook hier het gezonde verstand in acht en maak zelf de afweging wat wenselijk is.

Uiteraard gelden de algemene richtlijnen, gebaseerd op de landelijke maatregelen:
- heb je corona gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen;
- ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
- was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie;
- schud geen handen;
- neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels voor iedereen in acht;

Actueel

CORONA UPDATE 27 NOVEMBER

15 november 2021 - Meer informatie over de huidige en te verwachten coronamaatregelen

Lees artikel

WINNAAR PUPIL-VAN-DE-WEEK TROFEE

22 november 2021 - Nu wij weer de zaal ingaan is het de tijd om de winnaar bekend te maken van de Pupil-van-de-week trofee van de afgelopen periode.

Lees artikel

PUPILLEN VAN DE WEEK 30 OKTOBER 2021: LUUK, TIM, EN RUBEN

27 oktober 2021 - Zaterdag speelt Fluks 1 haar laatste veldwedstrijd van dit najaar tegen Oosterkwartier. Ook de “Pupil van de week” is weer aanwezig.

Lees artikel

FLUKS KAMPIOENEN !

26 oktober 2021 - Afgelopen weken waren de diverse Fluks teams uitermate succesvol in de najaarscompetitie. In de eerste volledig uitgespeelde competitie sinds anderhalf jaar wisten maar liefst 6 teams het kampioenschap te behalen.

Lees artikel
Sponsors

©2021 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV