MIJN FLUKS WORD LID

We houden goede hoop dat we op 4 juli gewoon het Fluks Beachkorfbal op het Noordwijkse strand kunnen laten plaatsvinden, de voorbereidingen gaan dan ook gewoon door. De beachkorfbalcommissie vergadert periodiek (via Skype) en heeft al heel wat voorbereidingen getroffen. De toernooiwebsite is sinds 1 maart opengesteld voor aanmeldingen en de eerste teams zijn inmiddels ook al ingeschreven.

Normaal zijn we in maart al volop bezig met het vragen van vrijwilligers, we hebben besloten dat nu even uit te stellen. Zodra er meer duidelijkheid is over wanneer we bijvoorbeeld weer gezamenlijk op een zelfde locatie kunnen vergaderen komen we bij je aankloppen met de vraag of je wilt helpen.

Het Fluks Beachkorfbal toernooi is voor C, B, A en senioren teams, iedere leeftijdscategorie onderverdeeld in sterke en normale poules. Natuurlijk kunnen Fluks-teams ook aan het toernooi deelnemen, aanmelden doe je via je trainer (en niet via de website).

Actueel

HET CORONAVIRUS EN KORFBALLEN BIJ FLUKS

12 maart 2020 - Naar aanleiding van de mededelingen vanuit de overheid over het Coronavirus het volgende:

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK

05 maart 2020 - Dit zaalseizoen is er tijdens iedere thuiswedstrijd van het 1e een pupil van de week

Lees artikel

FLUKS 1 AAN HET WOORD

27 februari 2020 - Deel 3: "the oldies"

Lees artikel

FLUKS SPORT & FUN

26 februari 2020 - Op zaterdag 18 april vindt het jaarlijkse Fluks Sport & Fun weer plaats op ons korfbalveld aan de Nieuwe Zeeweg

Lees artikel
Sponsors

©2020 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV