MIJN FLUKS WORD LID

Kangoeroe Klup

De Kangoeroe Klup is voor alle kinderen van 3 tot 7 jaar

Het team

Op een speelse wijze maken kinderen kennis met korfbal en worden gemotiveerd om meer en beter te bewegen. Zoek je een wekelijkse activiteit voor je zoon of dochter van 3 tot en met 6 jaar? Kom eens kijken op de Kangoeroe Klup! Guppygym waar jongens en meisjes met elkaar bewegen, met een bal leren gooien en vooral veel spelletjes doen.

Spelenderwijs met sport bezig zijn is voor de Kangoeroes het belangrijkst. Rennen, springen, gooien, vangen en vooral veel lol hebben met andere kinderen. Het gaat er altijd zeer sportief en enthousiast aan toe en samenspelen en plezier maken staat bij deze klup hoog in het vaandel.

Echte wedstrijden worden er nog niet gespeeld, dit gebeurt vanaf de F-teams (eventueel doorstroming vanaf 6 jaar). Bij de Kangoeroes worden er allerlei spellen en oefenvormen gedaan. Hoepels, pionnen, ballen, korven, springtouwen, parcours, tikkertje.. van alles en nog wat om lekker actief bezig te zijn.

De Kangoeroes trainen iedere zaterdag van 10 tot 11 uur op het veld aan de Nieuwe Zeeweg (voor- en najaar) en 's winters in de gloednieuwe sporthal aan de Duinwetering, van 12 tot 1. Alle ouders kunnen lekker een kopje koffie drinken langs de zijlijn, en natuurlijk af en toe meedoen!

Meetrainen kan altijd, stuur ons even een berichtje via het contactformulier en uw kind is van harte welkom!


Marloes
trainer

Romy
trainer

120 Hens
speler

3 Jip
speler

162 Julius
speler

Liam
speler

122 Santiago
speler

16 Sven
speler

Programma

SEIZOEN 2023 - 2024
    Aanvang Vertrek Locatie
(Nog) geen trainingen gevonden.
Sponsors

©2024 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV