MIJN FLUKS WORD LID

Bij Fluks vinden we sociale veiligheid erg belangrijk. Dit uit zich onder meer in het feit dat iedereen die minderjarigen begeleidt in het bezit moet zijn van een VOG. Maar ook hebben we sinds een aantal jaar 2 vertrouwenscontactpersonen. De gemeente Noordwijk (h)erkent de inspanningen die Fluks doet op dit gebied, en hiervoor hebben wij samen met 13 andere verenigingen afgelopen week het predicaat “Sociaal Veilig” mogen ontvangen. En daar zijn we heel trots op !

Onze vertrouwenscontactpersonen zijn erg belangrijk in het sociaal veilige klimaat dat wij willen bieden. Zij kunnen door leden of ouders benaderd worden in geval van sociale problemen, pestgedrag, (seksuele) intimidatie etc. Deze rol is de afgelopen jaren vervuld door Ellen Heemskerk en Jitske Stafleu. Deze dames hebben aangegeven daar na 8 jaar mee te willen stoppen, omdat zij weinig binding met de vereniging meer hebben. We zijn dus op zoek naar gegaan naar 2 nieuwe mensen, en die hebben we gevonden in Janneke van der Zalm en Nikki van Haarlem. Zij stellen zich aan u voor:

“Hallo! Ik ben Janneke van der Zalm, ben getrouwd met Jeroen en heb 2 korfballende dochters: Linde uit de A1 en Maud uit de C2. Beroepsmatig houd ik mij bezig met sociale zorg- en veiligheidsvraagstukken. Naast het werk tennis en hardloop ik. Zaterdags kun je me vinden bij Fluks langs de lijn en achter de bar. Ik heb de vereniging de afgelopen jaren leren kennen als een warme, inclusieve club met oog voor de leden. Als vertrouwenscontactpersoon draag ik er graag aan bij om deze fijne en veilige cultuur te behouden.”

“Mijn naam is Nikki van Haarlem, getrouwd en vader van twee dochters. Manou uit de B1 en Juna uit de D1. In het dagelijks leven werk ik in de IT als systeembeheerder en ga ik graag een stukje hardlopen. In 2017 is Manou begonnen met korfballen en sindsdien ben ik regelmatig te vinden bij Fluks. De afgelopen jaren heb ik Fluks ervaren als een actieve en sportieve vereniging. Graag wil ik als vertrouwenscontactpersoon Fluks helpen een veilige en fijne vereniging te blijven voor iedereen.”

We zijn erg blij dat Janneke en Nikki bereid zijn deze belangrijke rol op zich te nemen. We hopen uiteraard dat het niet nodig is, maar mochten er zich problemen voordoen waarmee u liever niet naar een coach of naar het bestuur stapt, dan zijn zij het aangewezen aanspreekpunt. U kunt hen direct aanspreken, maar ook via de mail: j.vanderzalm@fluks.nl en n.vanhaarlem@fluks.nl.
Zij kunnen u dan verder helpen en begeleiden, uiteraard discreet en als u wilt anoniem.

Afgelopen zaterdag hebben de oude VCP´s het stokje formeel overgedragen aan de nieuwe VCP´s. Jitske en Ellen: bedankt voor jullie inzet de afgelopen 8 jaar. En Janneke en Nikki: veel succes in deze belangrijke functie.

Actueel

JAN PASSCHIER NIEUWE COACH FLUKS 1

20 juni 2024 - Het aankomende seizoen wordt Fluks 1 getraind en gecoacht door "onze eigen" Jan Passchier.

Lees artikel

FLUKS KAMPIOENEN VOORJAAR 2024

16 juni 2024 - Het seizoen zit er op, en we mogen weer wat kampioenen bijschrijven !

Lees artikel

ONGEINSPIREERD FLUKS VERLIEST LAATSTE WEDSTRIJD

09 juni 2024 - In de laatste wedstrijd dit seizoen wist Fluks 1 niet tot winst te komen. Er werd met 17-21 verloren.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: MEES

05 juni 2024 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar laatste wedstrijd van deze veldcompetitie tegen OZC 1 uit Rotterdam. Ook de “Pupil van de week“ is hierbij aanwezig.

Lees artikel
Sponsors

©2024 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV