MIJN FLUKS WORD LID

We zijn blij te kunnen aankondigen dat we voor volgend seizoen een nieuwe coach gevonden hebben voor ons vlaggenschip. Het is Jan Passchier, kind van de vereniging. Natuurlijk kent (bijna) iedereen binnen de vereniging hem, maar bij deze stelt hij zich nog even nader voor.

 

Beste Fluksers,

Mijn naam is Jan Passchier. Volgend seizoen zal ik de rol van Trainer/coach van het eerste team op mij nemen. 

Ik ben vanaf mijn 4e jaar al spelend lid bij Fluks. Daarnaast ben ik ook altijd fanatiek bezig geweest met het trainen van de F tot de A teams.

Na een flink aantal jaren in het eerste gespeeld te hebben heb ik de club aangeboden om het stokje van de vorige trainer(s) over te nemen. 

Na de vele gebeurtenissen binnen de selectie waar beide trainers uit zijn gevallen en veel spelers afwezig zijn geweest is de groep toe aan structuur en vastigheid. Hier ga ik mij op focussen. De groep is jong en gemotiveerd. Ik kijk er daarom naar uit om te werken aan de mooie doelen die wij voor ogen hebben.

Tot volgend seizoen !

 

We wensen Jan en Fluks 1 veel succes en plezier toe in seizoen 2024/2025..

Actueel

FLUKS KAMPIOENEN VOORJAAR 2024

16 juni 2024 - Het seizoen zit er op, en we mogen weer wat kampioenen bijschrijven !

Lees artikel

ONGEINSPIREERD FLUKS VERLIEST LAATSTE WEDSTRIJD

09 juni 2024 - In de laatste wedstrijd dit seizoen wist Fluks 1 niet tot winst te komen. Er werd met 17-21 verloren.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: MEES

05 juni 2024 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar laatste wedstrijd van deze veldcompetitie tegen OZC 1 uit Rotterdam. Ook de “Pupil van de week“ is hierbij aanwezig.

Lees artikel

FLUKS IS SOCIAAL VEILIG

02 juni 2024 - Afgelopen week hebben we het certificaat Sociaal Veilig ontvangen en nieuwe vertrouwenscontactpersonen benoemd.

Lees artikel
Sponsors

©2024 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV