MIJN FLUKS WORD LID

Gelet op de ruime overwinning op Gemini eerder dit seizoen werd er vooraf al gerekend op een goed resultaat. In het begin van de wedstrijd gingen de teams echter gelijk op, waarbij Gemini zelfs meermalen de voorsprong pakte. Maar vanaf 4-4 kwam de Fluks aanval op stoom, en in een mum van tijd werd er een beslissend gat geslagen. De ruststand liet een comfortabele 11-5 voorsprong zien.

Na rust kabbelde de wedstrijd verder. Fluks liet mooie aanvallen en prima scores zien, maar richting het einde van de wedstrijd sloop de nonchalance in de ploeg. Gemini kon daardoor het verschil beperkt houden. De Noordwijkse overwinning kwam echter niet meer in gevaar. De 18-13 einduitslag deed daarbij geen recht aan het krachtsverschil, maar het belangrijkste is dat Fluks de punten binnenhaalde.

Scores namens Fluks: Tijmen Westgeest (6), Wouter Westgeest (5), Jan Passchier en Joek Kwakernaak (beiden 3), en Sanne Heemskerk (1).

De laatste wedstrijd van dit seizoen is een thuiswedstrijd tegen OZC, op zaterdag 8 juni. In dit duel maken Fluks en OZC onderling uit wie achter kampioen GKV de 2e plaats bemachtigd.

 

Actueel

JAN PASSCHIER NIEUWE COACH FLUKS 1

20 juni 2024 - Het aankomende seizoen wordt Fluks 1 getraind en gecoacht door "onze eigen" Jan Passchier.

Lees artikel

FLUKS KAMPIOENEN VOORJAAR 2024

16 juni 2024 - Het seizoen zit er op, en we mogen weer wat kampioenen bijschrijven !

Lees artikel

ONGEINSPIREERD FLUKS VERLIEST LAATSTE WEDSTRIJD

09 juni 2024 - In de laatste wedstrijd dit seizoen wist Fluks 1 niet tot winst te komen. Er werd met 17-21 verloren.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: MEES

05 juni 2024 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar laatste wedstrijd van deze veldcompetitie tegen OZC 1 uit Rotterdam. Ook de “Pupil van de week“ is hierbij aanwezig.

Lees artikel
Sponsors

©2024 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV