MIJN FLUKS WORD LID

Bij Fluks Korfbal gaan prestatie en gezelligheid hand in hand. Fluks is opgericht in 1945 en is met meer dan 190 leden een sociale en stabiele club. Dit jaar hebben wij vier seniorenteams, waarvan twee teams in de wedstrijdsport spelen. Fluks 1 speelt dit jaar derde klasse op het veld en in de zaal. Het streven dit seizoen is om te eindigen aan de bovenste helft van de poule. De selectie bestaat uit een mix van fanatieke jonge en meer ervaren spelers.

Ons eerste is op zoek naar een train(st)er en coach die duidelijk is in de communicatie, aantrekkelijk spel kan aanleren en past bij de gezelligheid van de selectieteams en de vereniging. Wij bieden een enthousiaste en ambitieuze selectie, een goede sfeer op de vereniging en een passende vergoeding.

Op maandag traint de selectie gezamenlijk met de hoofdcoach en de coach van het tweede. Op donderdag trainen de teams apart van elkaar. In overleg is wijziging in de trainings­avond(en) mogelijk.

Ben jij de ambitieuze trainer en coach die wij zoeken? Beginner of ervaren? Schroom niet en reageer door een bericht te sturen naar: tc@fluks.nl. Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Actueel

VAN DER MEER MAKELAARS SPORTFUN

25 februari 2024 - Zaterdag 30 maart

Lees artikel

IN MEMORIAM

19 februari 2024 - Jan Selier

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: JOOLS

07 februari 2024 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 de thuiswedstrijd tegen ESDO uit Kockengen. Ook de “Pupil van de week“ is hierbij aanwezig.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: JUUL

18 januari 2024 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd 2024. Tegenstander is koploper GKV uit Den Haag.

Lees artikel
Sponsors

©2024 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV