MIJN FLUKS WORD LID

Het volgen van een BHV cursus is voor een sportclub dan wel niet verplicht maar het is zeker aan te raden. Er kan zich immers altijd een calamiteit voordoen waarbij snel ingrijpen escalatie kan voorkomen.

Fluks organiseert daarom, gesteund door Welzijn Noordwijk, ieder jaar een BHV cursus. Vrijwilligers die veel op de club aanwezig zijn kunnen kosteloos deelnemen en krijgen les in onder andere reanimeren, het gebruik van de AED, het behandelen van diverse wonden, het coördineren van een ontruiming en het blussen van verschillende soorten branden.

De afgelopen 2 weken is de BHV cursus weer gegeven, 11 Fluks- vrijwilligers hebben hiermee hun BHV certificaat met succes verlengd.

Actueel

KAMPIOENEN BIJ FLUKS

18 juni 2019 - Afgelopen weekend zijn maar liefst 4 jeugdteams van Fluks Korfbal kampioen geworden

Lees artikel

NK G-KORFBAL

01 juni 2019 - In Noordwijk streden tien G-korfbalteams om de titel Nederlands Kampioen G-Korfbal die overtuigend naar KV Tempo G1 ging

Lees artikel

DE HOOFDTRAINER AAN HET WOORD

29 april 2019 - 2 jaar geleden keerde Enrico Mud terug bij Fluks Korfbal, om als trainer/coach van Fluks 1 aan de slag te gaan

Lees artikel

SPELREGELBEWIJS

23 april 2019 - Met ingang van seizoen 2015-2016 presenteert het KNKV, samen met NOC*NSF en andere sportbonden, KorfbalmasterZ!

Lees artikel
Sponsors

©2019 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV