MIJN FLUKS WORD LID

Afgelopen zaterdag vond het jaarlijkse van der Meer Makelaars Sportfun toernooi plaats bij Fluks Korfbal. Ondanks dat de weergoden niet gunstig gezind waren telde het toernooi een record aantal teams (37!).  Maar liefst 75 vrijwilligers hielpen mee om deze dag tot een succes te maken, hetgeen geweldig is gelukt getuige een greep uit de reacties:  een moeder uit Noordwijkerhout:  “wat gaaf dat er zo dichtbij in Noordwijk zo'n leuke actieve korfbalvereniging zit”. Een ander vond dat, ondanks het natte weer, de kinderen weer enthousiast meededen. Een opa vond het supergoed georganiseerd en gaf speciale complimenten aan de , vaak eveneens erg jeugdige, begeleiders!  Bij een aanwezige moeder viel de vriendelijke en goeie bediening in de kantine erg in de smaak, waarop haar man aanvult: “ Een ware reclame voor Fluks Korfbal deze dag!” 

En voor de liefhebber nog wat uitslagen, waarbij de prijsuitreiking door Wethouder Salman werd verricht: bij de groepen 3 -4 waren in de finale De Coole Gangsters  (o.l.v. Zoey) net te sterk voor de  Snackies (overigens beide van De Bronckhorstschool). Bij de groepen 5-6 ging de finale tussen De Vliegende Potters en de Duckies (beide Hoffenne), waarbij laatstgenoemden aan het langste eind trokken en bij groepen 7-8 wonnen te Korfknallers (Schapendel) van de Konijnengang (Noordwijkse school).  Tess werd uitgeroepen tot “talent van het toernooi” en Maud sleepte de prijs voor “Sportiefste speler” in de wacht. Om 14:15 uur werd het toernooi afgesloten en gingen alle kinderen met een medaille en goodiebag van sponsor van der Meer Makelaars naar huis.

Actueel

FLUKS 1 BOEKT GEMAKKELIJKE OVERWINNING OP GEMINI

26 mei 2024 - Na de verloren midweekse wedstrijd heeft Fluks zich gerevancheerd met een prima overwinning op het Goudse Gemini.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: MIRA

23 mei 2024 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar tweede thuiswedstrijd van deze veldcompetitie tegen Gemini 1 uit Gouda. Ook de “Pupil van de week“ is hierbij aanwezig.

Lees artikel

FLUKS A1 GENOMINEERD VOOR SPORTTEAM VAN HET JAAR

21 mei 2024 - Bij de Noordwijkse sportverkiezingen 2024 is onze A1 genomineerd voor de titel "Sportteam van het jaar".

Lees artikel

INLOOPTRAINING KANGOEROE KLUP

05 mei 2024 - Voor kinderen van 3 t/m 6 jaar

Lees artikel
Sponsors

©2024 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV