MIJN FLUKS WORD LID

De afgelopen periode is binnen het bestuur van de VV Noordwijk overleg geweest over de wijze van betalen in het Sportcafé. Het is voor de VV Noordwijk prioriteit om de contante geldstroom te verminderen. De uitkomst van deze gesprekken is dat er vanaf 1 maart aanstaande in het Sportcafé alleen maar betaald kan worden met een pin of clubpas.

Alcohol in de sportkantine

Er wordt veel gecontroleerd op de verstrekking van alcohol aan minderjarigen, ook in de sportkantines. VV Noordwijk heeft helaas al enkele boetes gekregen omdat er toch aan minderjarigen alcohol verkocht werd. We doen een dringend verzoek aan iedereen zo veel mogelijk rekening te houden met deze wet, ook voor alcohol die jij als meerderjarige aan een minderjarige (teamgenoot) geeft kan er beboet worden.

Bij een volgende overtreding zal de horeca in de sporthal voor 12 weken gesloten worden. Daar zitten we natuurlijk allemaal niet op te wachten, graag dus een ieders medewerking.

Actueel

FLUKS A2 BEHAALT KAMPIOENSCHAP

24 maart 2019 - Na een spannende competitie wist Fluks A2 afgelopen zaterdag het kampioenschap binnen te halen.

Lees artikel

HET EVENEMENTENSEIZOEN GAAT VAN START

08 maart 2019 - Traditioneel worden er bij Fluks Korfbal rond de voorjaarscompetitie heel wat evenementen georganiseerd, zo ook dit jaar.

Lees artikel

VRIJWILLIGERS VOLGEN BHV CURSUS

08 maart 2019 - Voorbereid zijn op calamiteiten is ook bij Fluks een aandachtspunt

Lees artikel

FLUKS SPORT FUN = 13 APRIL

21 februari 2019 - Op zaterdag 13 april vindt het jaarlijkse Fluks Sport Fun weer plaats op ons korfbalveld aan de Nieuwe Zeeweg

Lees artikel
Sponsors

©2019 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV