MIJN FLUKS WORD LID

De afgelopen periode is binnen het bestuur van de VV Noordwijk overleg geweest over de wijze van betalen in het Sportcafé. Het is voor de VV Noordwijk prioriteit om de contante geldstroom te verminderen. De uitkomst van deze gesprekken is dat er vanaf 1 maart aanstaande in het Sportcafé alleen maar betaald kan worden met een pin of clubpas.

Alcohol in de sportkantine

Er wordt veel gecontroleerd op de verstrekking van alcohol aan minderjarigen, ook in de sportkantines. VV Noordwijk heeft helaas al enkele boetes gekregen omdat er toch aan minderjarigen alcohol verkocht werd. We doen een dringend verzoek aan iedereen zo veel mogelijk rekening te houden met deze wet, ook voor alcohol die jij als meerderjarige aan een minderjarige (teamgenoot) geeft kan er beboet worden.

Bij een volgende overtreding zal de horeca in de sporthal voor 12 weken gesloten worden. Daar zitten we natuurlijk allemaal niet op te wachten, graag dus een ieders medewerking.

Actueel

DE HOOFDTRAINER AAN HET WOORD

29 april 2019 - 2 jaar geleden keerde Enrico Mud terug bij Fluks Korfbal, om als trainer/coach van Fluks 1 aan de slag te gaan

Lees artikel

SPELREGELBEWIJS

23 april 2019 - Met ingang van seizoen 2015-2016 presenteert het KNKV, samen met NOC*NSF en andere sportbonden, KorfbalmasterZ!

Lees artikel

FLUKS SPORT & FUN ONDANKS KOU GROOT SUCCES!

14 april 2019 - Op het zonnige Fluks terrein aan de Nieuwe Zeeweg kon de Noordwijkse jeugd afgelopen weekend kennis maken met de korfbalsport.

Lees artikel

FLUKS A2 BEHAALT KAMPIOENSCHAP

24 maart 2019 - Na een spannende competitie wist Fluks A2 afgelopen zaterdag het kampioenschap binnen te halen.

Lees artikel
Sponsors

©2019 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV