MIJN FLUKS WORD LID

Basisschoolkinderen uit de groepen 3 t/m 8 spelen tijdens dit jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi korte wedstrijdjes tegen elkaar. De eerste wedstrijden gaan om 10.00 uur van start, en na een aantal rondes worden rond 14.00 uur de winnaars van de verschillende poules bekend gemaakt. Tijdens het toernooi is er een springkussen aanwezig om je ook tussen de wedstrijdjes door goed te vermaken.

Ook de jongere kinderen kunnen een leuke dag verwachten. Tussen 10.00 en 11.00 uur verzorgen we een speelse training voor de Kangoeroes waarbij iedereen tussen 3 en 7 jaar welkom is! Dus neem vooral jullie jongere zusjes, broertjes, dochters, zoons, neefjes en nichtjes mee.

Extra hulp is altijd welkom. Dus als je nog wilt helpen, laat het ons weten via jtc@fluks.nl

Tot dan!

Actueel

DE HOOFDTRAINER AAN HET WOORD

29 april 2019 - 2 jaar geleden keerde Enrico Mud terug bij Fluks Korfbal, om als trainer/coach van Fluks 1 aan de slag te gaan

Lees artikel

SPELREGELBEWIJS

23 april 2019 - Met ingang van seizoen 2015-2016 presenteert het KNKV, samen met NOC*NSF en andere sportbonden, KorfbalmasterZ!

Lees artikel

FLUKS SPORT & FUN ONDANKS KOU GROOT SUCCES!

14 april 2019 - Op het zonnige Fluks terrein aan de Nieuwe Zeeweg kon de Noordwijkse jeugd afgelopen weekend kennis maken met de korfbalsport.

Lees artikel

FLUKS A2 BEHAALT KAMPIOENSCHAP

24 maart 2019 - Na een spannende competitie wist Fluks A2 afgelopen zaterdag het kampioenschap binnen te halen.

Lees artikel
Sponsors

©2019 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV