MIJN FLUKS WORD LID

Nadat om 10:00 uur iedereen naar zijn wijk vertrokken was bleek de verkoop van de ruim 2000 amaryllisbollen op pot zeer voorspoedig te verlopen. Toen alle vrijwilligers na zo'n 2 uur verkopen aan de koffie gingen bleek dat bijna alle bollen al verkocht waren. De laatste loodjes wogen in dit geval dus zeker niet het zwaarst, na de koffie werden de laatste bollen al snel aan de man gebracht en konden alle vrijwilligers aan de soep met broodjes die in het clubgebouw klaar stonden.

Door de verkoop van de amaryllisbollen kan de club weer een flink bedrag in de clubkas bijschrijven. Via deze weg willen we iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen (door te helpen met de verkoop en/of de aankoop van een of meer bollen) heel erg bedanken!

Actueel

INLOOPTRAININGEN

07 januari 2019 - Voor de Noordwijkse jeugd organiseert Fluks Korfbal weer enkele leuke inlooptrainingen!

Lees artikel

SPELREGELBEWIJS

07 januari 2019 - Met ingang van seizoen 2015-2016 presenteert het KNKV, samen met NOC*NSF en andere sportbonden, KorfbalmasterZ!

Lees artikel

DE NIEUWE WEBSITE IS HIER!

27 december 2018 - We beloofden het al een tijdje, een nieuwe website is in ontwikkeling en komt eraan. Nu, zo vlak voor de jaarwisseling zijn we dan eindelijk zo ver dat we de nieuwe site live kunnen zetten!

Lees artikel

KANGOEROE KERSTTRAINING BIJ TOP

11 december 2018 - Inmiddels is het een leuke traditie geworden, Fluks gaat met alle Kangoeroes vlak voor kerst naar de Kangoeroetraining bij TOP

Lees artikel
Sponsors

©2019 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV