MIJN FLUKS WORD LID

Wij zijn klaar voor een sportieve maar vooral ook gezellige zaterdag waarop we de kinderen kennis laten maken met de korfbalsport en onze vereniging.

Hier onder vindt je het programmaboekje met teamindelingen, spelregels, de rondetijden en natuurlijk het wedstrijdprogramma. We willen het toernooi om 10:00 uur starten, het zou dus fijn zijn als alle kinderen om 9:45 uur in sportkleding aanwezig zijn. Ieder team dient herkenbaar te zijn aan een eigen shirt, dit kan het schoolshirt of een ander (zelf ontworpen) teamshirt zijn. Het lijkt mooi weer te worden maar laat de kinderen wel een trainingspak of een joggingbroek en trui meenemen zodat ze het tussen de wedstrijden door niet te koud krijgen.

Ieder team wordt gecoacht door een korfballer van Fluks, ouders kunnen dus langs de lijn genieten van het spel van de kinderen. Onze kantine is open voor een kopje thee, koffie, frisdrankje en wat lekkers.

Alle kinderen die dat willen zijn komende donderdag (6 april) van 16:00 tot 17:00 uur welkom op het sportpark aan de Nieuwe Zeeweg 50 voor een korfbaltraining. We leren de basisregels en oefenen met gooien, vangen en schieten op de korven.

Er is weinig parkeergelegenheid in de buurt van het korfbalveld, komt u dus zo veel mogelijk lopend of op de fiets.


Programmaboekje Sportfun 2023.pdf

Actueel

GROTE CLUBACTIE GAAT WEER VAN START !

23 september 2023 - Op zaterdag 23 september start de Grote Clubactie. En natuurlijk doet Fluks ook weer mee.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: CHRISTIAN

20 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar tweede thuiswedstrijd van deze veldcompetitie: de derby tegen Madjoe uit Rijnsburg.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: KEET

05 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze veldcompetitie tegen Dijkvogels uit Maasdijk. De “Pupil van de week“ is weer aanwezig.

Lees artikel

START NIEUWE SEIZOEN

20 augustus 2023 - De vakanties zijn bijna afgelopen

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV