MIJN FLUKS WORD LID

De E4 beet de spits af door donderdag al te winnen tegen Kios. Dit team speelt pas sinds het voorjaarsseizoen wedstrijdjes, dus super knap dat ze dit nu al, met de juiste coaching van Jet en Lars, hebben bereikt.

Hierna volgde de E3, die eigenlijk vorige week al kampioen waren. Deze zaterdag speelde ze nog een uit wedstrijd tegen Pernix. Dit was nog spannend en even leek het er op dat ze de wedstrijd gingen verliezen. Uiteindelijk werd het 7-7. Toch leuker om je kampioenen feestje zonder verlies te vieren. Het feest was uitbundig en de (kinder)champagne en taart belande vooral in het haar van coach Tijmen!

De hekkensluiter was onze B1, die de wedstrijd tegen Sporting Trigon moest winnen om zich kampioen te kunnen noemen. De eerste 40 minuten ging dit prima en Fluks stond geruime tijd voor met 10-2. Wat er hierna gebeurde is niet helemaal duidelijk, maar Sporting wist terug te komen tot 10-8. Gelukkig eindigde de wedstrijd ook met deze stand en zo mocht ook Fluks B1 zich zeer terecht kampioen noemen!

Actueel

BEACHKORFBAL 2022

29 juni 2022 - Na 2 jaar gedwongen pauze mogen we eindelijk weer: aanstaande zaterdag (2 juli) organiseren we het Fluks Beachkorfbaltoernooi, inmiddels al voor de 28e keer.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK NICK

16 juni 2022 - Zaterdag is het alweer de laatste competitieronde van dit seizoen. Fluks 1 speelt thuis tegen Sperwers 1, de “pupil van de week” is er uiteraard ook bij.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: BODHI

18 mei 2022 - Zaterdag is de “pupil van de week” weer aanwezig bij de wedstrijd van Fluks 1 tegen Aurora 1. Met een kort interview stellen we Bodhi aan u voor.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: JORIS

11 mei 2022 - Zaterdag is de “pupil van de week” weer aanwezig bij de wedstrijd van Fluks 1 tegen Nexus 1. Middels een klein interview stellen we hem aan u voor. 

Lees artikel
Sponsors

©2022 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV