MIJN FLUKS WORD LID

Zo buigt de TC zich over de teamindelingen, en worden gesprekken gevoerd met coaches om te horen welk team zij volgend jaar zouden willen begeleiden. En natuurlijk kunnen we daar altijd meer hulp bij gebruiken (zie ook de vacature voor een coach voor Fluks 2), dus als je op dit vlak (of in een andere rol) iets voor Fluks wilt doen, laat dat dan weten door een berichtje naar tc@fluks.nl te sturen.

Om de teamindelingen te kunnen maken, moeten we uiteraard weten welke spelers beschikbaar zijn. We hopen het natuurlijk niet, maar mocht je volgend jaar niet meer willen korfballen bij Fluks, dan is het belangrijk dat je je uiterlijk 30 april afmeldt via MijnFluks. Dit is de enige manier om je af te melden. Zonder afmelding word je opnieuw als lid van het KNKV aangemeld, en betaal je contributie voor het hele seizoen 2022/2023.
Maar we hopen natuurlijk dat je ook volgend jaar gewoon bij de gezelligste club van Noordwijk blijft korfballen !

Actueel

PUPIL VAN DE WEEK: BODHI

18 mei 2022 - Zaterdag is de “pupil van de week” weer aanwezig bij de wedstrijd van Fluks 1 tegen Aurora 1. Met een kort interview stellen we Bodhi aan u voor.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: JORIS

11 mei 2022 - Zaterdag is de “pupil van de week” weer aanwezig bij de wedstrijd van Fluks 1 tegen Nexus 1. Middels een klein interview stellen we hem aan u voor. 

Lees artikel

FLUKS A1 KAMPIOEN EN WINNAAR PLAY-OFFS

29 april 2022 - Een aantal weken geleden behaalde onze A1 al het kampioenschap. Nu hebben ze ook nog de play-offs gewonnen.

Lees artikel

ZEER GESLAAGD FLUKS SPORT FUN 2022

17 april 2022 - Afgelopen zaterdag barstte om 10 uur 's morgens het jaarlijkse Fluks Sport Fun los.

Lees artikel
Sponsors

©2022 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV