MIJN FLUKS WORD LID

Het kabinet heeft bekend gemaakt per 26 juni de volgende stappen in het heropeningsplan te zetten. Voor de sport betekent dit onder andere dat wedstrijden vanaf 26 juni voor iedereen zijn toegestaan en dat publiek bij amateurwedstrijden en -trainingen weer welkom is, met inachtneming van de anderhalve meter afstand en met vaste zitplaatsen. Niemand hoeft tijdens het sporten onderling afstand te houden als dit de sportbeoefening in de weg staat.

Voor Fluks betekent dit dat iedereen weer welkom is op het sportpark en de kantine geopend zal zijn. Om de anderhalve meter afstand gemakkelijk te kunnen handhaven zullen er binnen in de kantine geen zitplaatsen zijn, je drankje of snack neem je dus mee naar buiten. Buiten zullen we het terras opbouwen waarbij we rekening houden met de 1,5 meter afstand. De wedstrijd bekijken en aanmoedigen rond het veld is toegestaan mits de anderhalve meter afstand dus wordt aangehouden.

Actueel

ZOMERKAMP FLUKS 2021

27 juli 2021 - Het seizoen van Fluks wordt voor de kinderen altijd afgesloten met het Zomerkamp.

Lees artikel

KAREL EN GERDA HEBBEN GENOTEN!

05 juli 2021 - Alle jeugdleden onwijs bedankt voor jullie overnachting bij van der Valk!

Lees artikel

FLUKS KAMPIOENEN VOORJAAR 2021 (E1 EN C1)

04 juli 2021 - Het was een raar seizoen. Geen zaalcompetitie, en geen voorjaarscompetitie. Ten minste, niet zoals we gewend zijn. Het bleek toch nog mogelijk een verkorte competitie op te zetten. Hierin wisten zowel Fluks E1 als Fluks C1 het kampioenschap te behalen.

Lees artikel

FLUKS 1 PROMOVEERT

19 juni 2021 - 2 jaar op rij stond Fluks 1 bovenaan de ranglijst van de veldcompetitie op het moment dat de competitie afgebroken werd als gevolg van de corona-maatregelen. Beide keren was er daardoor geen promotie/degradatie.

Lees artikel
Sponsors

©2021 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV