MIJN FLUKS WORD LID

Deze maatregelen hebben vooral impact op personen van 18 jaar en ouder. Inhoudelijk betekent dit voor de sport dat de groepsgroote waarin gesport mag worden terug gebracht is naar 2 personen. Daarnaast worden meerdere groepjes die op enige manier bij elkaar horen gezien als 1 groep waardoor er in de praktijk slechts 2 personen gelijktijdig in de sporthal of op het korfbalveld aanwezig mogen zijn. Dit heeft het bestuur doen besluiten alle trainingen voor personen van 18 jaar en ouder af te lassen.

Update 7 november:
Na extra overleg met de gemeente blijkt dat meerdere koppels niet gezien worden als een bij elkaar horende groep mits er geen centrale trainer aanwezig is. Dit heeft ons doen besluiten de traningen voor personen van 18 jaar en ouder vanaf heden weer door te laten gaan zij het zonder dat er een trainer centraal aanwezig is.

In principe zijn deze maatregelen 2 weken van kracht.

Routekaart KNKV
Om enig perspectief te bieden heeft het korfbalverbond vorige week een routekaart gepubliceerd. In de routekaart wordt per week aangegeven hoe het competitieschema eruit komt te zien in de diverse categorieën. Er is voor gekozen om de vijf belangrijkste categorieën op te nemen. Alle overige klassen zullen een afgeleide worden van deze opzet. Deze detailuitwerking wordt gecommuniceerd als er helderheid over het startmoment is.

De routekaart vind je hier: https://www.knkv.nl/app/uploads/2020/10/Routekaart-competitie.pdf

Over de huidige stand van zake heeft het KNKV op 6 november het volgende gepubliceerd:
Sinds afgelopen dinsdag weten we dat tot en met 18 november de maatregelen verscherpt zijn in Nederland. Hiermee is ook zeker dat de wedstrijden in de weekenden van 21/22 en 28/29 november niet gespeeld kunnen gaan worden. Hetzelfde is van toepassing voor de midweekwedstrijden tot en met 27 november. 
 
Eerst mogelijke startmoment op de routekaart is nu het weekend van 5/6 december. Zodra er meer helderheid is over de periode na 29 november komen we bij jullie terug. Voor nu kunnen jullie indien nog mogelijk je verhuurder informeren over feit dat er geen competitiewedstrijden plaats zullen vinden.

Actueel

VERDERE VERRUIMINGEN IN DE SPORT

04 juni 2021 - Vanaf 5 juni is er weer heel wat meer toegestaan op het sportpark

Lees artikel

ONDERLINGE WEDSTRIJDEN 5 JUNI

30 mei 2021 - Met aangekondigde versoepelingen ook meer wedstrijden mogelijk

Lees artikel

CORONA UPDATE 19 MEI

18 mei 2021 - Vanaf 19 mei worden de corona-regels weer versoepeld. Helaas geeft dit voor Fluks niet veel extra vrijheid.

Lees artikel

SUPER SPORTMIX BIJ FLUKS

10 mei 2021 - Op het sportterrein aan de Nieuwe Zeeweg konden de Noordwijkse kids zich vandaag sportief uitleven

Lees artikel
Sponsors

©2021 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV