MIJN FLUKS WORD LID

Deze maatregelen hebben vooral impact op personen van 18 jaar en ouder. Inhoudelijk betekent dit voor de sport dat de groepsgroote waarin gesport mag worden terug gebracht is naar 2 personen. Daarnaast worden meerdere groepjes die op enige manier bij elkaar horen gezien als 1 groep waardoor er in de praktijk slechts 2 personen gelijktijdig in de sporthal of op het korfbalveld aanwezig mogen zijn. Dit heeft het bestuur doen besluiten alle trainingen voor personen van 18 jaar en ouder af te lassen.

Update 7 november:
Na extra overleg met de gemeente blijkt dat meerdere koppels niet gezien worden als een bij elkaar horende groep mits er geen centrale trainer aanwezig is. Dit heeft ons doen besluiten de traningen voor personen van 18 jaar en ouder vanaf heden weer door te laten gaan zij het zonder dat er een trainer centraal aanwezig is.

In principe zijn deze maatregelen 2 weken van kracht.

Routekaart KNKV
Om enig perspectief te bieden heeft het korfbalverbond vorige week een routekaart gepubliceerd. In de routekaart wordt per week aangegeven hoe het competitieschema eruit komt te zien in de diverse categorieën. Er is voor gekozen om de vijf belangrijkste categorieën op te nemen. Alle overige klassen zullen een afgeleide worden van deze opzet. Deze detailuitwerking wordt gecommuniceerd als er helderheid over het startmoment is.

De routekaart vind je hier: https://www.knkv.nl/app/uploads/2020/10/Routekaart-competitie.pdf

Over de huidige stand van zake heeft het KNKV op 6 november het volgende gepubliceerd:
Sinds afgelopen dinsdag weten we dat tot en met 18 november de maatregelen verscherpt zijn in Nederland. Hiermee is ook zeker dat de wedstrijden in de weekenden van 21/22 en 28/29 november niet gespeeld kunnen gaan worden. Hetzelfde is van toepassing voor de midweekwedstrijden tot en met 27 november. 
 
Eerst mogelijke startmoment op de routekaart is nu het weekend van 5/6 december. Zodra er meer helderheid is over de periode na 29 november komen we bij jullie terug. Voor nu kunnen jullie indien nog mogelijk je verhuurder informeren over feit dat er geen competitiewedstrijden plaats zullen vinden.

Actueel

ONDERLINGE WEDSTRIJDEN JEUGD TOT 12 JAAR

23 november 2020 - Zaterdag 28 november worden er wedstrijden gespeeld in sporthal Duinwetering

Lees artikel

CORONA UPDATE 19 NOVEMBER

20 november 2020 - Op 17 november is een versoepeling van de corona-maatregelen bekend gemaakt.

Lees artikel

GERDA EN KAREL 50 JAAR GETROUWD!

08 november 2020 - Van Gerda en Karel ontvingen we het volgende bericht

Lees artikel

CORONA UPDATE MBT 18- EN 19 JARIGEN

03 november 2020 - We hebben zojuist bericht van de gemeente ontvangen waarin een kleine wijziging in de corona-regels.

Lees artikel
Sponsors

©2020 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV