MIJN FLUKS WORD LID

De inlooptrainingen gaan door!

Meer informatie over de corona maatregelen vindt u onderaan dit bericht.

Op donderdag 1 oktober zijn alle jongeren van 6 t/m 18 jaar welkom bij Fluks voor een vrijblijvende, gratis inlooptraining. De trainingen voor 6 t/m 12 jarigen starten om 18:00 uur en 13 t/m 18 jarigen kunnen om 19:15 uur terecht op het sportpark aan de Nieuwe Zeeweg 50.

Op zaterdag 3 oktober zijn de jongere kinderen (van 3 t/m 5 jaar) van harte welkom. Zij kunnen kennis maken met de Kangoeroe Klup, guppygym waar jongens en meisjes met elkaar bewegen, met een bal leren gooien en vooral veel spelletjes doen.

Kom in sportkleding en noppenschoenen voor kunstgras, heb je die niet dan is het geen probleem om de training op normale sportschoenen te doen. In verband met de corona maatregelen zijn de kleedkamers slechts deels geopend, omkleden kan dus het best thuis alvast gedaan worden. 

Aanmelden is niet verplicht, bij aankomst wordt je ontvangen en ingedeeld bij het team waarin jouw leeftijdgenoten korfballen. De training duurt een uur. Voor meer info kan je contact opnemen via info@fluks.nl

Door de aanvullende maatregelen die sinds dinsdag 29 september 18:00 uur van kracht zijn is het helaas niet toegestaan om publiek (ouders) op het sportpark te ontvangen. Uitzondering op deze regel is van toepassing op ouders/begeleiders van kinderen tot en met 6 jaar waarvoor begeleiding tijdens het trainen of de wedstrijd noodzakelijk is. De trainingen worden door ervaren Fluks-trainers gegeven en tijdens de inlooptrainingen zullen er enkele teambegeleiders ingezet worden om er voor te zorgen dat uw kinderen zorgeloos kunnen sporten.

Meer informatie over de corona-maatregelen bij Fluks kunt u lezen op: https://www.fluks.nl/nieuwsberichten/89/update-corona-maatregelen.html

Actueel

CORONA-UPDATE

16 oktober 2020 - Op 13 oktober zijn er nieuwe corona-maatregelen bekend gemaakt. Dit heeft gevolgen voor onze wedstrijden en trainingen.

Lees artikel

FLUKS AMARYLLISBOLLEN VERKOOP GAAT NIET DOOR

14 oktober 2020 - Met pijn in het hart heeft het bestuur moeten besluiten dit jaar de traditionele amaryllisbollenactie niet door te laten gaan.

Lees artikel

KNUTSEL- EN FILMAVOND

12 oktober 2020 - Op zaterdag 10 oktober stonden er twee evenementen voor verschillende jeugdteams op de planning

Lees artikel

UPDATE CORONA-MAATREGELEN

29 september 2020 - Tijdens de persconferentie op 28 september zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd

Lees artikel
Sponsors

©2020 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV