MIJN FLUKS WORD LID

De Dirk Kuyt Foundation Kampioenendag met het NK G-Korfbal was één groot feest. Honderdvijftig G-Korfballers van verschillende verenigingen namen deel. District Zuid had voor deze gelegenheid een team gevormd met vier verenigingen. Plezier, saamhorigheid en mooie doelpunten zorgden voor een geweldig evenement. Vooral KV Tempo was erg trefzeker en won alle wedstrijden. Ze mag zich dan ook terecht Nederlands Kampioen noemen!

Dat het evenement veel meer is dan alleen een toernooi blijkt wel uit de vriendschappen die hier weer ontstaan zijn, het plezier wat iedereen uitstraalt en de dankbaarheid. Het was een mooie dag, goed georganiseerd door de Dirk Kuyt Foundation samen met Fluks Korfbal, zo laten ook de reacties van de deelnemende verenigingen zien. AKC Blauw Wit: “we hebben een ontzettend leuke dag gehad. We hebben genoten. Super bedankt voor de organisatie. Wat een plezier en sportiviteit van de spelers, trainers.”

Bron: korfbal.nl | Fotograaf: Winanda van Zwamen, Korfbalfoto.nl

Actueel

KAMPIOENEN BIJ FLUKS

18 juni 2019 - Afgelopen weekend zijn maar liefst 4 jeugdteams van Fluks Korfbal kampioen geworden

Lees artikel

DE HOOFDTRAINER AAN HET WOORD

29 april 2019 - 2 jaar geleden keerde Enrico Mud terug bij Fluks Korfbal, om als trainer/coach van Fluks 1 aan de slag te gaan

Lees artikel

SPELREGELBEWIJS

23 april 2019 - Met ingang van seizoen 2015-2016 presenteert het KNKV, samen met NOC*NSF en andere sportbonden, KorfbalmasterZ!

Lees artikel

FLUKS SPORT & FUN ONDANKS KOU GROOT SUCCES!

14 april 2019 - Op het zonnige Fluks terrein aan de Nieuwe Zeeweg kon de Noordwijkse jeugd afgelopen weekend kennis maken met de korfbalsport.

Lees artikel
Sponsors

©2019 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV