MIJN FLUKS WORD LID

De oude website, die op 30 april 2004 voor het eerst te bezoeken was, voldeed niet meer aan de huidige normen. De website was slecht leesbaar op mobiele apparaten en werd, door de tijdrovende ontwikkeling van de nieuwe site, niet meer technisch onderhouden. Dat was dan ook de reden dat bijvoorbeeld standen en uitslagen niet meer terug te vinden waren.

We hebben ingezet op een website die weer vele jaren mee kan. Naast informatie bieden is de website een steeds belangrijkere tool geworden voor onze vrijwilligers, heel veel van hun taken kunnen in een afgeschermd deel van de site worden uitgevoerd en resulteren in actuele informatie op het voor iedereen zichtbare deel van de website. De privacywet die dit jaar ingegaan is heeft de ontwikkeling flink vertraagd, maar we kunnen nu wel zeggen dat we met deze website een krachtige tool in handen hebben die ons helpt volledig aan deze wet te voldoen.

Een website is niets zonder (kloppende) inhoud. We hebben ons best gedaan om zo veel mogelijk nuttige info te verzamelen en overzichtelijk weer te geven. Vorige week is er door een afvaardiging van verschillende commissies een controle gedaan op de inhoud en werking van deze nieuwe website. Daarbij zijn enkele foutjes aan het licht gekomen die de afgelopen dagen opgelost zijn. Kom je tijdens het surfen op onze site toch nog een foutje of een niet werkend onderdeel tegen? Laat het ons dan weten, we lossen het zo snel mogelijk op!

Mijn Fluks

De hierboven genoemde privacywet maakte het nodig een afgeschermd deel te creëren waarin ieder lid zijn privacy voorkeuren kan aangeven. Standaard staan alle opties uitgeschakeld, maak je een Mijn Fluks account aan dan kan je bijvoorbeeld instellen dat je pasfoto weergegeven wordt op je teampagina of dat ook je achternaam in de roosters en vrijwilligersoverzichten weergegeven wordt.

We verzoeken alle leden het Mijn Fluks account te activeren, hiermee geef je namelijk ook aan akkoord te gaan met de Privacy Verklaring van Fluks. Hetgeen verplicht is volgens de AVG. Gezinnen hoeven niet voor ieder lid een apart account te maken. Na het aanmaken van een account kunnen gezinsleden simpel aan dit account worden toegevoegd.

Fotomateriaal

Een website zonder fotomateriaal nodigt niet uit tot bezoeken. We hebben dan ook een groot aantal foto’s en afbeeldingen gebruikt. Deze foto’s vallen onder vrije nieuwsgaring en mogen daarom geplaatst worden zonder daarvoor van iedereen die op de foto’s staat toestemming te krijgen. Sta je op een van deze foto’s en wil je dat liever niet? Neem dan contact met ons op, de foto zal dan verwijderd of aangepast worden.

Staat er op je teampagina of ergens anders op de site een foto die je niet zo mooi vind? Heb je een geweldig mooie foto gemaakt die echt in het fotoboek thuishoort? Mail ons je foto(s) en wie weet plaatsen we jouw foto op de website. Aan het eind van het seizoen hebben we een leuke prijs voor de inzender van de mooiste foto! Je foto’s kan je mailen naar: foto@fluks.nl.

Misschien is het je al opgevallen, je bent automatisch doorverwezen naar https://www.fluks.nl. Dat betekent 2 dingen:
1. Het dataverkeer met de website is beveiligd met een SSL-certificaat. Je kan dus gerust je gegevens invullen als je je aanmeldt voor een evenement of een wijziging doorgeeft in je Mijn Fluks omgeving.
2. Het domein waarop de website te vinden is, is vanaf nu fluks.nl. Ook de mailadressen zullen hier binnenkort op aangepast gaan worden.

Heb je tips of opmerkingen? We horen het graag! Je kan ons gemakkelijk bereiken via de contactpagina.

Actueel

FLUKS VIERT 75-JARIG JUBILEUM OP AANGEPASTE WIJZE

28 juni 2020 - Afgelopen weekend vierde Fluks zijn 75-jarig bestaan

Lees artikel

INDELING JEUGDTEAMS SEIZOEN 2020-2021

09 juni 2020 - Beste jeugdleden en ouders, onderstaand vind je de jeugdteamindelingen voor het nieuwe seizoen

Lees artikel

MAG IK STRAKS OOK WEER MEEDOEN?

01 juni 2020 - Door de coronacrisis groeien meer kinderen op in een gezin met geldzorgen

Lees artikel

INLOOPTRAININGEN JEUGD 6 T/M 18 JAAR

22 mei 2020 - Nu sporten weer mogelijk is organiseert Fluks gratis inlooptrainingen voor de jeugd

Lees artikel
Sponsors

©2020 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV