MIJN FLUKS WORD LID

In het kader van “de week van de scheidsrechter” ontvingen zij van de Fluks teams een klein presentje, als dank voor hun inzet. Maar laten we vooral onze waardering ook de rest van het jaar naar de scheidsrechters uitspreken. Zij zijn immers onmisbaar, en krijgen te vaak kritiek in plaats van complimenten, en commentaar in plaats van respect.

Het valt niet mee om een wedstrijd goed te leiden. Net als iedereen maken ook scheidsrechters fouten, maar laten we ze daar niet onmiddellijk op afrekenen, en in plaats daarvan accepteren dat zij het soms anders (en wie weet zelfs wel beter wink ) zien dan de spelers of toeschouwers.

Fluks is in ieder geval blij met de scheidsrechters die zich elke week weer inzetten om onze wedstrijden mogelijk te maken. Dank jullie wel !

Actueel

PUPIL VAN DE WEEK: LINDE

23 november 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar 2e thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie tegen Ten Donck uit Ridderkerk.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: MILA

15 november 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie. Tegenstander is Dunas 1 uit Den Haag.

Lees artikel

FLUKS KAMPIOENEN NAJAAR 2023

29 oktober 2023 - Dit seizoen zijn maar liefst 7 Fluks teams kampioen geworden.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: ZIVA

03 oktober 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar laatste thuiswedstrijd van deze najaarscompetitie, tegen GKV uit Den Haag.

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV