MIJN FLUKS WORD LID

Door het verkopen van loten halen we geld op om onze clubkas op peil te houden. En dat is ook dit jaar weer hard nodig, nu alle kosten sterk gestegen zijn. Dus we rekenen er op dat alle leden zich inzetten om zoveel mogelijk loten te verkopen. Vraag aan papa en mama, opa en oma, ooms en tantes, buren, vrienden, en andere bekenden om Fluks te steunen door een of meer loten te kopen. Zo houden we met zijn allen het sporten bij Fluks betaalbaar !

De loten kosten 3 euro per stuk. Van ieder verkocht lot gaat 80% (dus 2,40 euro) naar onze clubkas. De lotenverkoop begint op 24 september, en eindigt op 21 november. De trekking is op 6 december. De kopers kunnen mooie prijzen winnen, zoals de hoofdprijs van 100.000 euro.

De verkoop van de loten doen we net als vorig jaar online, via een verkooppagina op internet. We gaan dus niet langs de deuren. De link naar de verkooppagina kun je delen met iedereen die een lot wil kopen. Door het aanklikken van de link naar de internet pagina (of de QR code) komen mensen op onze verkooppagina terecht, en daar kunnen ze hun bestelling plaatsen en betalen. De lotnummers worden naar de mailbox van de koper gestuurd, net als de trekkingsuitslag na de trekking op 6 december.

De link naar onze verkooppagina: Steun Fluks Korfbal - Grote Clubactie. Je kunt deze pagina ook bereiken door het scannen van de QR code:


Het is ook mogelijk een superlot te kopen. Dat zijn 50 loten (en dus 50 kansen op een mooie prijs !) in een keer. Leuk om met een groep mensen (bijvoorbeeld een team) samen te doen. De link naar de verkooppagina voor een superlot: Steun Fluks Korfbal met een Superlot - Grote Clubactie.

We wensen de lotenverkopers veel succes en plezier met de verkoop, en de lotenkopers veel geluk en hopelijk een mooie prijs.

Actueel

FLUKS 1 BOEKT GEMAKKELIJKE OVERWINNING OP GEMINI

26 mei 2024 - Na de verloren midweekse wedstrijd heeft Fluks zich gerevancheerd met een prima overwinning op het Goudse Gemini.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: MIRA

23 mei 2024 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar tweede thuiswedstrijd van deze veldcompetitie tegen Gemini 1 uit Gouda. Ook de “Pupil van de week“ is hierbij aanwezig.

Lees artikel

FLUKS A1 GENOMINEERD VOOR SPORTTEAM VAN HET JAAR

21 mei 2024 - Bij de Noordwijkse sportverkiezingen 2024 is onze A1 genomineerd voor de titel "Sportteam van het jaar".

Lees artikel

INLOOPTRAINING KANGOEROE KLUP

05 mei 2024 - Voor kinderen van 3 t/m 6 jaar

Lees artikel
Sponsors

©2024 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV