MIJN FLUKS WORD LID

Door het verkopen van loten halen we geld op om onze clubkas op peil te houden. En dat is ook dit jaar weer hard nodig, nu alle kosten sterk gestegen zijn. Dus we rekenen er op dat alle leden zich inzetten om zoveel mogelijk loten te verkopen. Vraag aan papa en mama, opa en oma, ooms en tantes, buren, vrienden, en andere bekenden om Fluks te steunen door een of meer loten te kopen. Zo houden we met zijn allen het sporten bij Fluks betaalbaar !

De loten kosten 3 euro per stuk. Van ieder verkocht lot gaat 80% (dus 2,40 euro) naar onze clubkas. De lotenverkoop begint op 24 september, en eindigt op 21 november. De trekking is op 6 december. De kopers kunnen mooie prijzen winnen, zoals de hoofdprijs van 100.000 euro.

De verkoop van de loten doen we net als vorig jaar online, via een verkooppagina op internet. We gaan dus niet langs de deuren. De link naar de verkooppagina kun je delen met iedereen die een lot wil kopen. Door het aanklikken van de link naar de internet pagina (of de QR code) komen mensen op onze verkooppagina terecht, en daar kunnen ze hun bestelling plaatsen en betalen. De lotnummers worden naar de mailbox van de koper gestuurd, net als de trekkingsuitslag na de trekking op 6 december.

De link naar onze verkooppagina: Steun Fluks Korfbal - Grote Clubactie. Je kunt deze pagina ook bereiken door het scannen van de QR code:


Het is ook mogelijk een superlot te kopen. Dat zijn 50 loten (en dus 50 kansen op een mooie prijs !) in een keer. Leuk om met een groep mensen (bijvoorbeeld een team) samen te doen. De link naar de verkooppagina voor een superlot: Steun Fluks Korfbal met een Superlot - Grote Clubactie.

We wensen de lotenverkopers veel succes en plezier met de verkoop, en de lotenkopers veel geluk en hopelijk een mooie prijs.

Actueel

PUPIL VAN DE WEEK: LINDE

23 november 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar 2e thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie tegen Ten Donck uit Ridderkerk.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: MILA

15 november 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie. Tegenstander is Dunas 1 uit Den Haag.

Lees artikel

FLUKS KAMPIOENEN NAJAAR 2023

29 oktober 2023 - Dit seizoen zijn maar liefst 7 Fluks teams kampioen geworden.

Lees artikel

BEDANKT SCHEIDS !

11 oktober 2023 - Afgelopen 2 zaterdagen hebben we onze scheidsrechters in het zonnetje gezet.

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV