MIJN FLUKS WORD LID

Deze keer is het Fleur en zei is 9 jaar en ze is heel erg blij dat zij de "pupil van de week" mag zijn. Fleur speelt in Fluks E1 en haar trainer is Jan.

Wat vind je het leukste bij Fluks Korfbal?
Wat is er niet leuk? Ik vind namelijk alles leuk. Mijn team, de trainingen, de wedstrijden, kijken bij andere teams, alles is leuk bij Fluks.

Heb je naast korfbal nog meer hobby's?
Ik zit op musicalles en ik ga de rol spelen van goede fee in de musical "Op zoek naar de kristallen kristal".

Weet je al wat je later wilt worden?
Nou dat weet ze: profkorfbalster, korfbaltrainer, iets in het hotel bij haar vader en moeder, maar niet de toiletten schoonmaken. Ze vindt het leuk om mensen te helpen dus dokter of verpleegster hoort ook tot de mogelijkheden.

Ben je fan van iemand of heb je een idool of heb je een favoriete korfballer?
Ik kijk graag familie Lakap op YouTube en ben fan van Joella omdat zij goed kan scoren en heel erg grappig is. En natuurlijk ook wel een beetje van Jan.

Wat verwacht je van de wedstrijd van Fluks tegen DKV?
Ik verwacht een spannende wedstrijd en Fluks gaat winnen met 16-14.

Door de fantastische overwinning van Fluks op koploper Luno vorige week maakt tegenstander Victoria en ook Dunas nog kans op het kampioenschap. Gaat Fluks Luno nu aan de titel helpen door te winnen van Victoria, pakt Victoria haar kans door te winnen van Fluks, of gaat het toch Dunas worden die met de titel aan de haal gaat ? Spannend wordt het in ieder geval. Fluks 1 en Fleur hebben het volste vertrouwen in de overwinning voor Fluks.

U komt toch ook kijken? Tot Zaterdag !

Actueel

GROTE CLUBACTIE GAAT WEER VAN START !

23 september 2023 - Op zaterdag 23 september start de Grote Clubactie. En natuurlijk doet Fluks ook weer mee.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: CHRISTIAN

20 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar tweede thuiswedstrijd van deze veldcompetitie: de derby tegen Madjoe uit Rijnsburg.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: KEET

05 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze veldcompetitie tegen Dijkvogels uit Maasdijk. De “Pupil van de week“ is weer aanwezig.

Lees artikel

START NIEUWE SEIZOEN

20 augustus 2023 - De vakanties zijn bijna afgelopen

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV