MIJN FLUKS WORD LID

Het Eneco Luchterduinen Fonds draagt een steentje bij aan het verduurzamen van het kustgebied van de gemeenten Noordwijk, Zandvoort, Bloemendaal en Katwijk. Iedere twee jaar wordt een verkiezing georganiseerd voor duurzame projecten van bewoners en ondernemers uit de buurt. De winnaars ontvangen een bijdrage uit het Eneco Luchterduinen Fonds op basis van de fondscriteria.
En dit jaar is Fluks één van de gelukkige winnaars. We krijgen maar liefst 10.000 euro om onze accommodatie verder te verduurzamen. Het plan is om de opbrengst uit onze zonnepanelen te verhogen door het plaatsen van optimizers, en daarnaast nog 20 extra zonnepanelen op het dak te leggen. De stroom die we daarmee opwekken zal gebruikt worden door een nog aan te schaffen elektrische boiler, waarmee we onze kantine verwarmen en het (douche)water op temperatuur houden. Minder gebruik van fossiele brandstoffen, goed voor het milieu en een forse besparing op de energienota.
Met veel dank aan Eneco voor hun bijdrage uit het Luchterduinen Fonds!

Actueel

GROTE CLUBACTIE GAAT WEER VAN START !

23 september 2023 - Op zaterdag 23 september start de Grote Clubactie. En natuurlijk doet Fluks ook weer mee.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: CHRISTIAN

20 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar tweede thuiswedstrijd van deze veldcompetitie: de derby tegen Madjoe uit Rijnsburg.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: KEET

05 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze veldcompetitie tegen Dijkvogels uit Maasdijk. De “Pupil van de week“ is weer aanwezig.

Lees artikel

START NIEUWE SEIZOEN

20 augustus 2023 - De vakanties zijn bijna afgelopen

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV