MIJN FLUKS WORD LID

Op zaterdag 1 juli 2023 zetten we de palen in het zand voor we de 29e editie van het door Fluks georganiseerde en langst bestaande Beachkorfbaltoernooi van Nederland. De beachkorfbalcommissie heeft al heel wat voorbereidingen getroffen, zo is de toernooiwebsite sinds 1 maart weer opengesteld voor aanmeldingen en zijn de eerste teams zijn inmiddels al ingeschreven. 

Het Fluks Beachkorfbal toernooi is voor C, B, A en senioren teams, iedere leeftijdscategorie onderverdeeld in sterke en normale poules. Natuurlijk kunnen Fluks-teams ook aan het toernooi deelnemen, aanmelden doe je na overleg met je trainer via de website.

Geen toernooi zonder hulp van vrijwilligers! Vanaf volgende week sturen we via WhatsApp vragen uit om de lijst met uit te voeren taken gevuld te krijgen. Wil je onderdeel zijn van deze mooie dag en ervaring opdoen met het organiseren van een evenementen? Of wil je gewoon je steentje bijdragen als vrijwilliger van Fluks? Laat het ons weten en we zoeken samen de taken die het best bij jou passen.

Actueel

JAN PASSCHIER NIEUWE COACH FLUKS 1

20 juni 2024 - Het aankomende seizoen wordt Fluks 1 getraind en gecoacht door "onze eigen" Jan Passchier.

Lees artikel

FLUKS KAMPIOENEN VOORJAAR 2024

16 juni 2024 - Het seizoen zit er op, en we mogen weer wat kampioenen bijschrijven !

Lees artikel

ONGEINSPIREERD FLUKS VERLIEST LAATSTE WEDSTRIJD

09 juni 2024 - In de laatste wedstrijd dit seizoen wist Fluks 1 niet tot winst te komen. Er werd met 17-21 verloren.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: MEES

05 juni 2024 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar laatste wedstrijd van deze veldcompetitie tegen OZC 1 uit Rotterdam. Ook de “Pupil van de week“ is hierbij aanwezig.

Lees artikel
Sponsors

©2024 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV