MIJN FLUKS WORD LID

Op zaterdag 1 juli 2023 zetten we de palen in het zand voor we de 29e editie van het door Fluks georganiseerde en langst bestaande Beachkorfbaltoernooi van Nederland. De beachkorfbalcommissie heeft al heel wat voorbereidingen getroffen, zo is de toernooiwebsite sinds 1 maart weer opengesteld voor aanmeldingen en zijn de eerste teams zijn inmiddels al ingeschreven. 

Het Fluks Beachkorfbal toernooi is voor C, B, A en senioren teams, iedere leeftijdscategorie onderverdeeld in sterke en normale poules. Natuurlijk kunnen Fluks-teams ook aan het toernooi deelnemen, aanmelden doe je na overleg met je trainer via de website.

Geen toernooi zonder hulp van vrijwilligers! Vanaf volgende week sturen we via WhatsApp vragen uit om de lijst met uit te voeren taken gevuld te krijgen. Wil je onderdeel zijn van deze mooie dag en ervaring opdoen met het organiseren van een evenementen? Of wil je gewoon je steentje bijdragen als vrijwilliger van Fluks? Laat het ons weten en we zoeken samen de taken die het best bij jou passen.

Actueel

GROTE CLUBACTIE GAAT WEER VAN START !

23 september 2023 - Op zaterdag 23 september start de Grote Clubactie. En natuurlijk doet Fluks ook weer mee.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: CHRISTIAN

20 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar tweede thuiswedstrijd van deze veldcompetitie: de derby tegen Madjoe uit Rijnsburg.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: KEET

05 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze veldcompetitie tegen Dijkvogels uit Maasdijk. De “Pupil van de week“ is weer aanwezig.

Lees artikel

START NIEUWE SEIZOEN

20 augustus 2023 - De vakanties zijn bijna afgelopen

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV