MIJN FLUKS WORD LID

Op zaterdag 1 juli 2023 zetten we de palen in het zand voor we de 29e editie van het door Fluks georganiseerde en langst bestaande Beachkorfbaltoernooi van Nederland. De beachkorfbalcommissie heeft al heel wat voorbereidingen getroffen, zo is de toernooiwebsite sinds 1 maart weer opengesteld voor aanmeldingen en zijn de eerste teams zijn inmiddels al ingeschreven. 

Het Fluks Beachkorfbal toernooi is voor C, B, A en senioren teams, iedere leeftijdscategorie onderverdeeld in sterke en normale poules. Natuurlijk kunnen Fluks-teams ook aan het toernooi deelnemen, aanmelden doe je na overleg met je trainer via de website.

Geen toernooi zonder hulp van vrijwilligers! Vanaf volgende week sturen we via WhatsApp vragen uit om de lijst met uit te voeren taken gevuld te krijgen. Wil je onderdeel zijn van deze mooie dag en ervaring opdoen met het organiseren van een evenementen? Of wil je gewoon je steentje bijdragen als vrijwilliger van Fluks? Laat het ons weten en we zoeken samen de taken die het best bij jou passen.

Actueel

FLUKS 2 PAKT DE DUBBEL !

24 mei 2023 - Tijdens de zaalcompetitie mocht ik al schrijven dat Fluks 2 de promotie naar de reserve derde klasse had behaald. Wat we toen nog niet wisten is dat we de week erna, zonder te spelen, het kampioenschap binnen zouden slepen!

Lees artikel

BIJDRAGE VOOR VERDUURZAMING KANTINE

12 mei 2023 - Fluks heeft een mooie financiële bijdrage ontvangen uit het Eneco Luchterduinenfonds, te besteden aan verdere verduurzaming van onze kantine.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: GIJS

19 april 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 de thuiswedstrijd tegen Purmer 1 uit Purmerend.

Lees artikel

VAN DER MEER MAKELAAR SPORTFUN GROOT SUCCES

10 april 2023 - Het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi, dit jaar onder de naam Van der Meer Makelaar Sportfun, was een groot succes !

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV