MIJN FLUKS WORD LID

Op zaterdag 1 juli 2023 zetten we de palen in het zand voor we de 29e editie van het door Fluks georganiseerde en langst bestaande Beachkorfbaltoernooi van Nederland. De beachkorfbalcommissie heeft al heel wat voorbereidingen getroffen, zo is de toernooiwebsite sinds 1 maart weer opengesteld voor aanmeldingen en zijn de eerste teams zijn inmiddels al ingeschreven. 

Het Fluks Beachkorfbal toernooi is voor C, B, A en senioren teams, iedere leeftijdscategorie onderverdeeld in sterke en normale poules. Natuurlijk kunnen Fluks-teams ook aan het toernooi deelnemen, aanmelden doe je na overleg met je trainer via de website.

Geen toernooi zonder hulp van vrijwilligers! Vanaf volgende week sturen we via WhatsApp vragen uit om de lijst met uit te voeren taken gevuld te krijgen. Wil je onderdeel zijn van deze mooie dag en ervaring opdoen met het organiseren van een evenementen? Of wil je gewoon je steentje bijdragen als vrijwilliger van Fluks? Laat het ons weten en we zoeken samen de taken die het best bij jou passen.

Actueel

PUPIL VAN DE WEEK: LINDE

23 november 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar 2e thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie tegen Ten Donck uit Ridderkerk.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: MILA

15 november 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie. Tegenstander is Dunas 1 uit Den Haag.

Lees artikel

FLUKS KAMPIOENEN NAJAAR 2023

29 oktober 2023 - Dit seizoen zijn maar liefst 7 Fluks teams kampioen geworden.

Lees artikel

BEDANKT SCHEIDS !

11 oktober 2023 - Afgelopen 2 zaterdagen hebben we onze scheidsrechters in het zonnetje gezet.

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV