MIJN FLUKS WORD LID

Daardoor zijn zij dit seizoen als Fluks 2 gestart op het niveau van reserve 4e klasse. Dat ze thuishoren in de senioren met deze jonge leeftijd is duidelijk: op het veld pakten ze al de eerste plaats. Deze competitie is nu op de helft en de eerste plaats wordt bewaard voor de herstart van de competitie in april.

In de zaal worden zij op hetzelfde niveau in een geheel andere poule geplaatst. Voor de start van het seizoen wordt de nieuwe poule bekend en het is al meteen duidelijk dat deze poule pittiger gaat zijn dan de poule van het veldseizoen. Er worden voor de start van het zaalseizoen afspraken gemaakt met elkaar en doelen opgesteld. Het team is duidelijk: ‘we willen promoveren en het liefst kampioen worden’. De motivatie is groot en dat is terug te zien aan de grote inzet op trainingen en tijdens wedstrijden.

Het harde werken wordt beloond! Doordat zij belangrijke punten hebben weten te pakken, zijn zij voor het einde van het zaalseizoen al zeker van promotie!

Als trainer en coach van deze ploeg, kan ik niet anders zeggen dan hoe trots ik op ze ben. Ik zie ze elke week groeien op sportief vlak en in de communicatie naar elkaar.

Deze promotie vraagt daarom ook om een gezellig drankje in de kantine. Het lijkt mij leuk als jullie de promotie met ons mee willen vieren! Op 25 maart spelen zowel het tweede (16.00 uur) als het eerste (18.30 uur) uit tegen Madjoe in de Middelmors. Graag nodig ik jullie uit om Fluks tijdens deze wedstrijden te komen aanmoedigen, en daarna om 20.00 een drankje te komen drinken in de kantine van Fluks.

Willemiek van Duijn, coach Fluks 2

Actueel

FLUKS 1 BOEKT GEMAKKELIJKE OVERWINNING OP GEMINI

26 mei 2024 - Na de verloren midweekse wedstrijd heeft Fluks zich gerevancheerd met een prima overwinning op het Goudse Gemini.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: MIRA

23 mei 2024 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar tweede thuiswedstrijd van deze veldcompetitie tegen Gemini 1 uit Gouda. Ook de “Pupil van de week“ is hierbij aanwezig.

Lees artikel

FLUKS A1 GENOMINEERD VOOR SPORTTEAM VAN HET JAAR

21 mei 2024 - Bij de Noordwijkse sportverkiezingen 2024 is onze A1 genomineerd voor de titel "Sportteam van het jaar".

Lees artikel

INLOOPTRAINING KANGOEROE KLUP

05 mei 2024 - Voor kinderen van 3 t/m 6 jaar

Lees artikel
Sponsors

©2024 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV