MIJN FLUKS WORD LID

Daardoor zijn zij dit seizoen als Fluks 2 gestart op het niveau van reserve 4e klasse. Dat ze thuishoren in de senioren met deze jonge leeftijd is duidelijk: op het veld pakten ze al de eerste plaats. Deze competitie is nu op de helft en de eerste plaats wordt bewaard voor de herstart van de competitie in april.

In de zaal worden zij op hetzelfde niveau in een geheel andere poule geplaatst. Voor de start van het seizoen wordt de nieuwe poule bekend en het is al meteen duidelijk dat deze poule pittiger gaat zijn dan de poule van het veldseizoen. Er worden voor de start van het zaalseizoen afspraken gemaakt met elkaar en doelen opgesteld. Het team is duidelijk: ‘we willen promoveren en het liefst kampioen worden’. De motivatie is groot en dat is terug te zien aan de grote inzet op trainingen en tijdens wedstrijden.

Het harde werken wordt beloond! Doordat zij belangrijke punten hebben weten te pakken, zijn zij voor het einde van het zaalseizoen al zeker van promotie!

Als trainer en coach van deze ploeg, kan ik niet anders zeggen dan hoe trots ik op ze ben. Ik zie ze elke week groeien op sportief vlak en in de communicatie naar elkaar.

Deze promotie vraagt daarom ook om een gezellig drankje in de kantine. Het lijkt mij leuk als jullie de promotie met ons mee willen vieren! Op 25 maart spelen zowel het tweede (16.00 uur) als het eerste (18.30 uur) uit tegen Madjoe in de Middelmors. Graag nodig ik jullie uit om Fluks tijdens deze wedstrijden te komen aanmoedigen, en daarna om 20.00 een drankje te komen drinken in de kantine van Fluks.

Willemiek van Duijn, coach Fluks 2

Actueel

FLUKS 2 PAKT DE DUBBEL !

24 mei 2023 - Tijdens de zaalcompetitie mocht ik al schrijven dat Fluks 2 de promotie naar de reserve derde klasse had behaald. Wat we toen nog niet wisten is dat we de week erna, zonder te spelen, het kampioenschap binnen zouden slepen!

Lees artikel

BIJDRAGE VOOR VERDUURZAMING KANTINE

12 mei 2023 - Fluks heeft een mooie financiële bijdrage ontvangen uit het Eneco Luchterduinenfonds, te besteden aan verdere verduurzaming van onze kantine.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: GIJS

19 april 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 de thuiswedstrijd tegen Purmer 1 uit Purmerend.

Lees artikel

BEACHKORFBAL 2023

14 april 2023 - Ook dit jaar organiseren we weer een groots toernooi op het Noordwijkse strand

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV