MIJN FLUKS WORD LID

Hallo allemaal !

Vanaf het nieuwe seizoen ben ik de nieuwe trainer bij Fluks. Mijn naam is Michael Fritzen, ik ben 55 lentes jong en 29 jaar getrouwd met Karin. Samen hebben wij twee dochters van 25 en 20. Mijn beroep is projectbegeleider bij de firma Cleopatra dat fabrikant is van stoombaden, whirlpools en sauna's. Buiten het korfbal bezoek ik concerten en genieten wij van onze vakanties met de caravan.Tevens kijk ik veel sport en met name de korfbal league om daar van te leren en te vertalen naar ons eigen nivo.

Op dit moment ben ik trainer bij DSO waar wij ons in de 2e klasse hebben veilig gespeeld, en waar wij op het veld bovenaan staan en opgaan voor kampioenschap en / of promotie naar de 2e klasse. Mijn korfbalroots liggen bij KV Zaandam Zuid waar ik tot mijn 30e in het eerste heb gespeeld. Ik ben daar ook begonnen met mijn trainersloopbaan. In de afgelopen jaren heb ik bij ons in de streek verschillende clubs onder mijn hoede gehad, op verschillende niveaus.

En dan vanaf het volgend seizoen bij Fluks waar ik samen met Willemiek de selectie onder onze hoede gaan nemen. Wij willen gaan uitstralen dat wij één groep zijn en de selectie laten groeien, zowel individueel en als team, en gaan werken aan de ambities van de club. Ondanks dat ik dit seizoen nog wil gaan vlammen met de selectie van DSO heb ik al wel veel zin in het nieuwe seizoen. Een nieuwe groep met nieuwe uitdagingen.  

Tot in augustus !

Actueel

GROTE CLUBACTIE GAAT WEER VAN START !

23 september 2023 - Op zaterdag 23 september start de Grote Clubactie. En natuurlijk doet Fluks ook weer mee.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: CHRISTIAN

20 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar tweede thuiswedstrijd van deze veldcompetitie: de derby tegen Madjoe uit Rijnsburg.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: KEET

05 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze veldcompetitie tegen Dijkvogels uit Maasdijk. De “Pupil van de week“ is weer aanwezig.

Lees artikel

START NIEUWE SEIZOEN

20 augustus 2023 - De vakanties zijn bijna afgelopen

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV