MIJN FLUKS WORD LID

Hallo allemaal !

Vanaf het nieuwe seizoen ben ik de nieuwe trainer bij Fluks. Mijn naam is Michael Fritzen, ik ben 55 lentes jong en 29 jaar getrouwd met Karin. Samen hebben wij twee dochters van 25 en 20. Mijn beroep is projectbegeleider bij de firma Cleopatra dat fabrikant is van stoombaden, whirlpools en sauna's. Buiten het korfbal bezoek ik concerten en genieten wij van onze vakanties met de caravan.Tevens kijk ik veel sport en met name de korfbal league om daar van te leren en te vertalen naar ons eigen nivo.

Op dit moment ben ik trainer bij DSO waar wij ons in de 2e klasse hebben veilig gespeeld, en waar wij op het veld bovenaan staan en opgaan voor kampioenschap en / of promotie naar de 2e klasse. Mijn korfbalroots liggen bij KV Zaandam Zuid waar ik tot mijn 30e in het eerste heb gespeeld. Ik ben daar ook begonnen met mijn trainersloopbaan. In de afgelopen jaren heb ik bij ons in de streek verschillende clubs onder mijn hoede gehad, op verschillende niveaus.

En dan vanaf het volgend seizoen bij Fluks waar ik samen met Willemiek de selectie onder onze hoede gaan nemen. Wij willen gaan uitstralen dat wij één groep zijn en de selectie laten groeien, zowel individueel en als team, en gaan werken aan de ambities van de club. Ondanks dat ik dit seizoen nog wil gaan vlammen met de selectie van DSO heb ik al wel veel zin in het nieuwe seizoen. Een nieuwe groep met nieuwe uitdagingen.  

Tot in augustus !

Actueel

FLUKS 2 PAKT DE DUBBEL !

24 mei 2023 - Tijdens de zaalcompetitie mocht ik al schrijven dat Fluks 2 de promotie naar de reserve derde klasse had behaald. Wat we toen nog niet wisten is dat we de week erna, zonder te spelen, het kampioenschap binnen zouden slepen!

Lees artikel

BIJDRAGE VOOR VERDUURZAMING KANTINE

12 mei 2023 - Fluks heeft een mooie financiële bijdrage ontvangen uit het Eneco Luchterduinenfonds, te besteden aan verdere verduurzaming van onze kantine.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: GIJS

19 april 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 de thuiswedstrijd tegen Purmer 1 uit Purmerend.

Lees artikel

BEACHKORFBAL 2023

14 april 2023 - Ook dit jaar organiseren we weer een groots toernooi op het Noordwijkse strand

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV