MIJN FLUKS WORD LID

Na een clinic op dinsdag voor de jeugd van Noordwijk, volgde er op donderdagavond 2 maart een speciale training voor de jeugdleden van Fluks.

Op dit moment telt Fluks zo’n 98 spelende jeugdleden. Alle jeugdleden waren welkom, waarbij om 18.00 uur werd begonnen met de F-, E- en D-jeugd en om 19.00 uur de C-, B- en A-jeugd. 

De voorjaarsvakantie is een populaire vakantie om een week weg te gaan. Op de zaterdagen zijn er dan ook geen wedstrijden gepland. Toch kunnen we spreken van een fantastische opkomst! De zaal was twee uur lang gevuld met palen, ballen, spelers en trainers. Er zijn oefeningen uitgevoerd, er is geschoten, gelachen en veel gescoord. We hopen dat de gegeven tips worden meegenomen naar de volgende wedstrijden en dat we er resultaat van mogen zien wanneer de competitie wordt hervat.

Actueel

GROTE CLUBACTIE GAAT WEER VAN START !

23 september 2023 - Op zaterdag 23 september start de Grote Clubactie. En natuurlijk doet Fluks ook weer mee.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: CHRISTIAN

20 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar tweede thuiswedstrijd van deze veldcompetitie: de derby tegen Madjoe uit Rijnsburg.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: KEET

05 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze veldcompetitie tegen Dijkvogels uit Maasdijk. De “Pupil van de week“ is weer aanwezig.

Lees artikel

START NIEUWE SEIZOEN

20 augustus 2023 - De vakanties zijn bijna afgelopen

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV