MIJN FLUKS WORD LID

Na een clinic op dinsdag voor de jeugd van Noordwijk, volgde er op donderdagavond 2 maart een speciale training voor de jeugdleden van Fluks.

Op dit moment telt Fluks zo’n 98 spelende jeugdleden. Alle jeugdleden waren welkom, waarbij om 18.00 uur werd begonnen met de F-, E- en D-jeugd en om 19.00 uur de C-, B- en A-jeugd. 

De voorjaarsvakantie is een populaire vakantie om een week weg te gaan. Op de zaterdagen zijn er dan ook geen wedstrijden gepland. Toch kunnen we spreken van een fantastische opkomst! De zaal was twee uur lang gevuld met palen, ballen, spelers en trainers. Er zijn oefeningen uitgevoerd, er is geschoten, gelachen en veel gescoord. We hopen dat de gegeven tips worden meegenomen naar de volgende wedstrijden en dat we er resultaat van mogen zien wanneer de competitie wordt hervat.

Actueel

DOOR GROTE INZET PROMOVEERT FLUKS 2

22 maart 2023 - Vorig jaar speelden acht van de negen spelers van Fluks 2 nog in de A-junioren. Daar hebben zij goede resultaten neergezet in de wedstrijdsport en daardoor zijn ze in de zaal gepromoveerd. Deze promotie kon niet meegenomen worden naar de senioren.

Lees artikel

NIEUWE TRAINER FLUKS 1

20 maart 2023 - Vorige week is het contract getekend met de nieuwe trainer van onze selectie: Michael Fritzen. Hij stelt zich graag nader voor.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: JUNA

09 maart 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar laatste thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie tegen Thor 1 uit Harmelen.

Lees artikel

GESLAAGDE CLINIC VOOR NOORDWIJKSE JEUGD

28 februari 2023 - Dinsdag 28 februari verzorgde een vijftal trainers van Fluks, in samenwerking met de buurtsportcoaches, een korfbal clinic voor de Noordwijkse jeugd..

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV