MIJN FLUKS WORD LID

Na een clinic op dinsdag voor de jeugd van Noordwijk, volgde er op donderdagavond 2 maart een speciale training voor de jeugdleden van Fluks.

Op dit moment telt Fluks zo’n 98 spelende jeugdleden. Alle jeugdleden waren welkom, waarbij om 18.00 uur werd begonnen met de F-, E- en D-jeugd en om 19.00 uur de C-, B- en A-jeugd. 

De voorjaarsvakantie is een populaire vakantie om een week weg te gaan. Op de zaterdagen zijn er dan ook geen wedstrijden gepland. Toch kunnen we spreken van een fantastische opkomst! De zaal was twee uur lang gevuld met palen, ballen, spelers en trainers. Er zijn oefeningen uitgevoerd, er is geschoten, gelachen en veel gescoord. We hopen dat de gegeven tips worden meegenomen naar de volgende wedstrijden en dat we er resultaat van mogen zien wanneer de competitie wordt hervat.

Actueel

PUPIL VAN DE WEEK: LINDE

23 november 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar 2e thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie tegen Ten Donck uit Ridderkerk.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: MILA

15 november 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie. Tegenstander is Dunas 1 uit Den Haag.

Lees artikel

FLUKS KAMPIOENEN NAJAAR 2023

29 oktober 2023 - Dit seizoen zijn maar liefst 7 Fluks teams kampioen geworden.

Lees artikel

BEDANKT SCHEIDS !

11 oktober 2023 - Afgelopen 2 zaterdagen hebben we onze scheidsrechters in het zonnetje gezet.

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV