MIJN FLUKS WORD LID

Waar vroeger de (maandag)kranten veel aandacht besteedden aan korfbalnieuws is het daarmee de laatste jaren karig gesteld. Alleen de league- en hoofdklasse-teams mogen nog op enige aandacht rekenen. Hierdoor is het voor korfballiefhebbers lastig om op de hoogte te blijven en de resultaten van de overige ons omringende verenigingen te volgen.

Bert van Osnabrugge (voorheen van Velocitas) heeft het initiatief genomen wedstrijdverslagen en nieuws van verenigingen uit de de Leidse regio bij elkaar te brengen. Op www.korfbal071.nl worden wedstrijdverslagen geplaatst van Danaiden, Madjoe, Tempo, TOP, Fiks, Velocitas, Fluks, Pernix en Sporting Trigon. Elke maandagochtend zijn de verslagen zoveel mogelijk bijgewerkt, zodat het ouderwetse "Maandagochtendgevoel" weer een beetje terugkomt.

Een aanrader voor iedereen die het korfbal in onze regio wil volgen !

Actueel

DOOR GROTE INZET PROMOVEERT FLUKS 2

22 maart 2023 - Vorig jaar speelden acht van de negen spelers van Fluks 2 nog in de A-junioren. Daar hebben zij goede resultaten neergezet in de wedstrijdsport en daardoor zijn ze in de zaal gepromoveerd. Deze promotie kon niet meegenomen worden naar de senioren.

Lees artikel

NIEUWE TRAINER FLUKS 1

20 maart 2023 - Vorige week is het contract getekend met de nieuwe trainer van onze selectie: Michael Fritzen. Hij stelt zich graag nader voor.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: JUNA

09 maart 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar laatste thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie tegen Thor 1 uit Harmelen.

Lees artikel

GROTE OPKOMST BIJ SCHOTTRAININGEN VOOR DE JEUGD VAN FLUKS

04 maart 2023 - Als je aan korfbal denkt, dan denk je aan doelpunten maken!

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV