MIJN FLUKS WORD LID

Afgelopen zaterdag sloten we de buiten-competitie af met de jaarlijkse amaryllisbollenactie. Met ruim 125 leden, vrijwilligers en ouders werden de 2250 ingekochte amaryllisbollen aan d eman gebracht. Bij mooi weer werd een groot deel van de Noordwijkse straten bezocht en tegen 14:30 uur waren de bollen helemaal uitverkocht. Maandag werd er nog een nabestelling opgehaald bij de kweker in het Westland zodat we in de avond de websitebestellingen konden thuisbezorgen.

Dankzij de inzet van alle vrijwilligers hebben we een mooi bedrag voor de clubkas verdiend. Alle vrijwilligers: bedankt voor jullie inzet!

Nu is het tijd om weer naar de droge sporthal te verhuizen. Vanaf 14 november wordt er weer in de zaal getraind volgens het schema op fluks.nl/trainen,  Fluks 1 & 2 hebben hun eerste zaaltraining er al op zitten (vanaf 7 november). Vandaag heeft het KNKV het competitieprogramma gepubliceerd, je vind het terug op de teampagina's en de KNKV app.

Op 19 november wordt er door een aantal teams een oefenwedstrijd gespeeld. De wedstrijden vind je op de teampagina’s zodra ze definitief zijn ingepland.
 

Actueel

BARDIENST

13 april 2024 - Voorjaarscompetitie

Lees artikel

AANMELDEN PINKSTERKAMP 2024

09 april 2024 - Natuurlijk gaan we ook dit jaar weer op Pinksterkamp!

Lees artikel

FLUKS DOET MEE AAN DE VOEDSELBANKACTIE

02 april 2024 - Fluks doet mee aan de voedselbankactie van de sport in april, en we kunnen jouw hulp goed gebruiken!

Lees artikel

VAN DER MEER MAKELAARS SPORTFUN

01 april 2024 - Recordaantal deelnemers op nat, maar zeer geslaagd toernooi

Lees artikel
Sponsors

©2024 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV