MIJN FLUKS WORD LID

Bij Fluks Korfbal gaan prestatie en gezelligheid hand in hand. Fluks is opgericht in 1945 en is met meer dan 190 leden een sociale en stabiele club. Dit jaar hebben wij vijf seniorenteams, waarvan twee teams in de wedstrijdsport spelen. Fluks 1 speelt dit jaar derde klasse op het veld en in de zaal. Het streven dit seizoen is om te eindigen aan de bovenste helft van de poule. De selectie bestaat uit fanatieke jonge en ervaren spelers. Volgend jaar willen de spelers van het eerste strijden om de promotie naar de tweede klasse.

Ons eerste is opzoek naar een train(st)er en coach die duidelijk is in de communicatie, aantrekkelijk spel kan aanleren aan de groep, die competitief is en past bij de gezelligheid van de selectieteams en de vereniging. Wij bieden een enthousiaste en ambitieuze selectie, een goede sfeer op de vereniging en een passende vergoeding.

Op maandag traint de selectie gezamenlijk met de hoofdcoach en de coach van het tweede. Op donderdag trainen de teams apart van elkaar. In overleg is wijziging in de trainings­avond(en) mogelijk.

Ben jij de ambitieuze trainer en coach die wij zoeken? Beginner of ervaren? Schroom niet en reageer door een bericht te sturen naar: tc@fluks.nl. Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Actueel

GROTE CLUBACTIE GAAT WEER VAN START !

23 september 2023 - Op zaterdag 23 september start de Grote Clubactie. En natuurlijk doet Fluks ook weer mee.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: CHRISTIAN

20 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar tweede thuiswedstrijd van deze veldcompetitie: de derby tegen Madjoe uit Rijnsburg.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: KEET

05 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze veldcompetitie tegen Dijkvogels uit Maasdijk. De “Pupil van de week“ is weer aanwezig.

Lees artikel

START NIEUWE SEIZOEN

20 augustus 2023 - De vakanties zijn bijna afgelopen

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV