MIJN FLUKS WORD LID

Bij Fluks Korfbal gaan prestatie en gezelligheid hand in hand. Fluks is opgericht in 1945 en is met meer dan 190 leden een sociale en stabiele club. Dit jaar hebben wij vijf seniorenteams, waarvan twee teams in de wedstrijdsport spelen. Fluks 1 speelt dit jaar derde klasse op het veld en in de zaal. Het streven dit seizoen is om te eindigen aan de bovenste helft van de poule. De selectie bestaat uit fanatieke jonge en ervaren spelers. Volgend jaar willen de spelers van het eerste strijden om de promotie naar de tweede klasse.

Ons eerste is opzoek naar een train(st)er en coach die duidelijk is in de communicatie, aantrekkelijk spel kan aanleren aan de groep, die competitief is en past bij de gezelligheid van de selectieteams en de vereniging. Wij bieden een enthousiaste en ambitieuze selectie, een goede sfeer op de vereniging en een passende vergoeding.

Op maandag traint de selectie gezamenlijk met de hoofdcoach en de coach van het tweede. Op donderdag trainen de teams apart van elkaar. In overleg is wijziging in de trainings­avond(en) mogelijk.

Ben jij de ambitieuze trainer en coach die wij zoeken? Beginner of ervaren? Schroom niet en reageer door een bericht te sturen naar: tc@fluks.nl. Wij nodigen je graag uit voor een kennismakingsgesprek!

Actueel

JAN PASSCHIER NIEUWE COACH FLUKS 1

20 juni 2024 - Het aankomende seizoen wordt Fluks 1 getraind en gecoacht door "onze eigen" Jan Passchier.

Lees artikel

FLUKS KAMPIOENEN VOORJAAR 2024

16 juni 2024 - Het seizoen zit er op, en we mogen weer wat kampioenen bijschrijven !

Lees artikel

ONGEINSPIREERD FLUKS VERLIEST LAATSTE WEDSTRIJD

09 juni 2024 - In de laatste wedstrijd dit seizoen wist Fluks 1 niet tot winst te komen. Er werd met 17-21 verloren.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: MEES

05 juni 2024 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar laatste wedstrijd van deze veldcompetitie tegen OZC 1 uit Rotterdam. Ook de “Pupil van de week“ is hierbij aanwezig.

Lees artikel
Sponsors

©2024 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV