MIJN FLUKS WORD LID

Door het verkopen van loten halen we geld op om onze clubkas op peil te houden. En dat is dit jaar meer dan ooit nodig, nu de kosten voor o.a. stroom en gas sterk gestegen zijn. Dus we rekenen er op dat alle leden zich inzetten om zoveel mogelijk loten te verkopen. Vraag aan papa en mama, opa en oma, ooms en tantes, buren, vrienden, en andere bekenden om Fluks te steunen door een of meer loten te kopen. Zo houden we met zijn allen het sporten bij Fluks betaalbaar !

De loten kosten 3 euro per stuk. Van ieder verkocht lot gaat 80% (dus 2,40 euro) naar onze clubkas. De lotenverkoop begint op 24 september, en eindigt op 21 november. De trekking is op 6 december. De kopers kunnen mooie prijzen winnen, zoals de hoofdprijs van 100.000 euro.

De verkoop van de loten doen we net als vorig jaar online, via een verkooppagina op internet. We gaan dus niet langs de deuren. De link naar de verkooppagina kun je delen met iedereen die een lot wil kopen. Door het aanklikken van de link naar de internet pagina (of de QR code) komen mensen op onze verkooppagina terecht, en daar kunnen ze hun bestelling plaatsen en betalen. De lotnummers worden naar de mailbox van de koper gestuurd, net als de trekkingsuitslag na de trekking op 6 december.

De link naar onze verkooppagina: Steun Fluks Korfbal - Grote Clubactie. Je kunt deze pagina ook bereiken door het scannen van de QR code:

Het is ook mogelijk een superlot te kopen. Dat zijn 50 loten (en dus 50 kansen op een mooie prijs !) in een keer. Leuk om met een groep mensen (bijvoorbeeld een team) samen te doen. De link naar de verkooppagina voor een superlot: Steun Fluks Korfbal met een Superlot - Grote Clubactie.

We wensen de lotenverkopers veel succes en plezier met de verkoop, en de lotenkopers veel geluk en hopelijk een mooie prijs.

Actueel

PUPIL VAN DE WEEK: SARA

08 december 2022 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar tweede thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie, tegen Gemini uit Gouda.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: ANNE

01 december 2022 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie tegen Korbis uit Waddinxveen. Na de mooie overwinning van afgelopen zaterdag zal Fluks 1 haar uiterste best moeten gaan doen de punten in Noordwijk te houden.

Lees artikel

GROTE CLUBACTIE - EINDSTAND

17 november 2022 - De afgelopen periode hebben de Fluks leden loten verkocht van de Grote Clubactie.

Lees artikel

START ZAALCOMPETITIE

10 november 2022 - Vanaf 14 november wordt er weer in de zaal getraind

Lees artikel
Sponsors

©2022 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV