MIJN FLUKS WORD LID

De loten kosten 3 euro per stuk. Van ieder verkocht lot gaat 80% (dus 2,40 euro) naar onze clubkas. De lotenverkoop begint op 24 september, en eindigt op 21 november. De trekking is op 6 december. De kopers kunnen mooie prijzen winnen, zoals de hoofdprijs van 100.000 euro.

De verkoop van de loten doen we net als vorig jaar online, via een verkooppagina op internet. We gaan dus niet langs de deuren. De link naar de verkooppagina kun je delen met familie en vrienden, met de vraag of ze Fluks willen steunen door het kopen van een of meer loten.
Door het aanklikken van de link naar de internet pagina (of de QR code) komen mensen op onze verkooppagina terecht, en daar kunnen ze hun bestelling plaatsen en betalen. De lotnummers worden naar de mailbox van de koper gestuurd, net als de trekkingsuitslag na de trekking op 6 december.

Zodra de verkoop start (dus op 24 september) sturen we een nieuw bericht met de link naar de verkooppagina. En dan kan het verkopen beginnen !
Vorig jaar hebben we 892 euro opgehaald. Laten we proberen dit jaar minimaal datzelfde bedrag te verdienen voor Fluks !

Actueel

GROTE CLUBACTIE GAAT VAN START !

23 september 2022 - Op zaterdag 24 september start de Grote Clubactie. En natuurlijk doet Fluks ook weer mee !

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: FLOOR

07 september 2022 - Aanstaande zaterdag 10 September start Fluks 1 met de nieuwe veldcompetitie thuis tegen DTS 1 uit Enkhuizen. Ook de “Pupil van de week “ is hierbij aanwezig.

Lees artikel

START SEIZOEN 2022-2023

18 augustus 2022 - We denken nog even met heimwee terug aan de afsluitende evenementen

Lees artikel

BEACHKORFBAL 2022

29 juni 2022 - Na 2 jaar gedwongen pauze mogen we eindelijk weer: aanstaande zaterdag (2 juli) organiseren we het Fluks Beachkorfbaltoernooi, inmiddels al voor de 28e keer.

Lees artikel
Sponsors

©2022 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV