MIJN FLUKS WORD LID

Vanaf 10:30 tot 16:30 gaan 36 teams van 16 verenigingen met elkaar de sportieve strijd aan op het strand bij De Koele Costa. Hieronder uiteraard ook teams van Fluks: het 1e, 2e, 4e, de A1, B1, en C1 dingen mee naar de prijzen.
Om dit toernooi mogelijk te maken steken maar liefst 60 Fluks-vrijwilligers de handen uit de mouwen. Sinds het begin van dit jaar is de beachkorfbal-commissie al bezig met de voorbereidingen, en nu het toernooi dichterbij komt worden er steeds meer mensen bij betrokken. Op zaterdagochtend worden in alle vroegte de velden op strand uitgelegd en de palen ingegraven. En de hele dag zullen vele vrijwilligers druk zijn met het in goede banen leiden van het toernooi. We zijn trots op onze vrijwilligers, zonder hun inzet zou dit toernooi niet mogelijk zijn !

De weersvoorspellingen zijn goed, we hebben er zin in, en we hopen dat iedereen even langs komt om de teams aan te moedigen en te genieten van de altijd gezellige sfeer !

Actueel

JAN PASSCHIER NIEUWE COACH FLUKS 1

20 juni 2024 - Het aankomende seizoen wordt Fluks 1 getraind en gecoacht door "onze eigen" Jan Passchier.

Lees artikel

FLUKS KAMPIOENEN VOORJAAR 2024

16 juni 2024 - Het seizoen zit er op, en we mogen weer wat kampioenen bijschrijven !

Lees artikel

ONGEINSPIREERD FLUKS VERLIEST LAATSTE WEDSTRIJD

09 juni 2024 - In de laatste wedstrijd dit seizoen wist Fluks 1 niet tot winst te komen. Er werd met 17-21 verloren.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: MEES

05 juni 2024 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar laatste wedstrijd van deze veldcompetitie tegen OZC 1 uit Rotterdam. Ook de “Pupil van de week“ is hierbij aanwezig.

Lees artikel
Sponsors

©2024 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV