MIJN FLUKS WORD LID

Vanaf 10:30 tot 16:30 gaan 36 teams van 16 verenigingen met elkaar de sportieve strijd aan op het strand bij De Koele Costa. Hieronder uiteraard ook teams van Fluks: het 1e, 2e, 4e, de A1, B1, en C1 dingen mee naar de prijzen.
Om dit toernooi mogelijk te maken steken maar liefst 60 Fluks-vrijwilligers de handen uit de mouwen. Sinds het begin van dit jaar is de beachkorfbal-commissie al bezig met de voorbereidingen, en nu het toernooi dichterbij komt worden er steeds meer mensen bij betrokken. Op zaterdagochtend worden in alle vroegte de velden op strand uitgelegd en de palen ingegraven. En de hele dag zullen vele vrijwilligers druk zijn met het in goede banen leiden van het toernooi. We zijn trots op onze vrijwilligers, zonder hun inzet zou dit toernooi niet mogelijk zijn !

De weersvoorspellingen zijn goed, we hebben er zin in, en we hopen dat iedereen even langs komt om de teams aan te moedigen en te genieten van de altijd gezellige sfeer !

Actueel

GROTE CLUBACTIE GAAT WEER VAN START !

23 september 2023 - Op zaterdag 23 september start de Grote Clubactie. En natuurlijk doet Fluks ook weer mee.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: CHRISTIAN

20 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar tweede thuiswedstrijd van deze veldcompetitie: de derby tegen Madjoe uit Rijnsburg.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: KEET

05 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze veldcompetitie tegen Dijkvogels uit Maasdijk. De “Pupil van de week“ is weer aanwezig.

Lees artikel

START NIEUWE SEIZOEN

20 augustus 2023 - De vakanties zijn bijna afgelopen

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV