MIJN FLUKS WORD LID

De E4 beet de spits af door donderdag al te winnen tegen Kios. Dit team speelt pas sinds het voorjaarsseizoen wedstrijdjes, dus super knap dat ze dit nu al, met de juiste coaching van Jet en Lars, hebben bereikt.

Hierna volgde de E3, die eigenlijk vorige week al kampioen waren. Deze zaterdag speelde ze nog een uit wedstrijd tegen Pernix. Dit was nog spannend en even leek het er op dat ze de wedstrijd gingen verliezen. Uiteindelijk werd het 7-7. Toch leuker om je kampioenen feestje zonder verlies te vieren. Het feest was uitbundig en de (kinder)champagne en taart belande vooral in het haar van coach Tijmen!

De hekkensluiter was onze B1, die de wedstrijd tegen Sporting Trigon moest winnen om zich kampioen te kunnen noemen. De eerste 40 minuten ging dit prima en Fluks stond geruime tijd voor met 10-2. Wat er hierna gebeurde is niet helemaal duidelijk, maar Sporting wist terug te komen tot 10-8. Gelukkig eindigde de wedstrijd ook met deze stand en zo mocht ook Fluks B1 zich zeer terecht kampioen noemen!

Actueel

JAN PASSCHIER NIEUWE COACH FLUKS 1

20 juni 2024 - Het aankomende seizoen wordt Fluks 1 getraind en gecoacht door "onze eigen" Jan Passchier.

Lees artikel

FLUKS KAMPIOENEN VOORJAAR 2024

16 juni 2024 - Het seizoen zit er op, en we mogen weer wat kampioenen bijschrijven !

Lees artikel

ONGEINSPIREERD FLUKS VERLIEST LAATSTE WEDSTRIJD

09 juni 2024 - In de laatste wedstrijd dit seizoen wist Fluks 1 niet tot winst te komen. Er werd met 17-21 verloren.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: MEES

05 juni 2024 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar laatste wedstrijd van deze veldcompetitie tegen OZC 1 uit Rotterdam. Ook de “Pupil van de week“ is hierbij aanwezig.

Lees artikel
Sponsors

©2024 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV