MIJN FLUKS WORD LID

De E4 beet de spits af door donderdag al te winnen tegen Kios. Dit team speelt pas sinds het voorjaarsseizoen wedstrijdjes, dus super knap dat ze dit nu al, met de juiste coaching van Jet en Lars, hebben bereikt.

Hierna volgde de E3, die eigenlijk vorige week al kampioen waren. Deze zaterdag speelde ze nog een uit wedstrijd tegen Pernix. Dit was nog spannend en even leek het er op dat ze de wedstrijd gingen verliezen. Uiteindelijk werd het 7-7. Toch leuker om je kampioenen feestje zonder verlies te vieren. Het feest was uitbundig en de (kinder)champagne en taart belande vooral in het haar van coach Tijmen!

De hekkensluiter was onze B1, die de wedstrijd tegen Sporting Trigon moest winnen om zich kampioen te kunnen noemen. De eerste 40 minuten ging dit prima en Fluks stond geruime tijd voor met 10-2. Wat er hierna gebeurde is niet helemaal duidelijk, maar Sporting wist terug te komen tot 10-8. Gelukkig eindigde de wedstrijd ook met deze stand en zo mocht ook Fluks B1 zich zeer terecht kampioen noemen!

Actueel

GROTE CLUBACTIE GAAT WEER VAN START !

23 september 2023 - Op zaterdag 23 september start de Grote Clubactie. En natuurlijk doet Fluks ook weer mee.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: CHRISTIAN

20 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar tweede thuiswedstrijd van deze veldcompetitie: de derby tegen Madjoe uit Rijnsburg.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: KEET

05 september 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze veldcompetitie tegen Dijkvogels uit Maasdijk. De “Pupil van de week“ is weer aanwezig.

Lees artikel

START NIEUWE SEIZOEN

20 augustus 2023 - De vakanties zijn bijna afgelopen

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV