MIJN FLUKS WORD LID

Op het Fluks sportpark, waar het hoofdveld tijdens de winterperiode van een volledig nieuwe toplaag werd voorzien, streden maar liefst 29 teams (ruim 200 kinderen!) van de Noordwijk(erhoute)se basisscholen met elkaar om de winst.


Het toernooi werd geopend door wethouder Salman, die al vóór aanvang zijn bewondering voor de familiaire en gezellige sfeer bij Fluks uitsprak. Tijdens het toernooi werden maar liefst 70 (!) vrijwilligers bereid gevonden om deze dag in goede banen te leiden. “Prachtig om te zien hoe deze warme vereniging (Fluks, red.) de zaken zo goed voor elkaar heeft, met eigen jeugd als scheidsrechters én als begeleiders van de veelal prachtig uitgedoste teams”, aldus een tevreden toeschouwer.


Voor de allerkleinsten (3-6 jaar) was er een Kangoeroe training met vele spellen en bewegingsvormen. Meer dan 20 kinderen deden hieraan mee. “Een prima mix tussen sportieve prestaties leveren en samen plezier maken”, zo omschreef een andere ouder het toernooi.

Bij de groepen 3-4 bleken “De Winnende Giraffen” hun naam eer aan te doen en bij de groepen 5/6 ging de winst naar “De Crazy Monkeys” en “De Konijnengang”.  Tenslotte mochten voor de groepen 7/8 “De Wilde Koeien” en “De Teletubbies” tijdens de prijsuitreiking, gedaan door voorzitter Harco Peschier, hun 1e prijs ophalen. De trofee voor Talent van het Toernooi ging naar Evi en Jibbe werd tot “doorzetter van de dag” gekroond. Beiden kregen onder luid gejuich van het talrijk aanwezige publiek hun medailles omgehangen. Overigens bleek voorzitter Peschier voor álle deelnemers een medaille in petto te hebben, alsmede de uitnodiging aan alle kinderen om eens vrijblijvend mee te komen trainen.

Het slotakkoord was voor een zeer enthousiaste opa die de dag treffend samenvatte: “ Zoveel mensen bij elkaar en geen onvertogen woord, bijvoorbeeld in de kantine, waar ze zelfs de broodjes bal “Broodje Gerda” (die overigens een recordaantal keer over de toonbank ging) noemen is de sfeer alsof je tussen 1 grote familie staat”.

Actueel

PUPIL VAN DE WEEK: BODHI

18 mei 2022 - Zaterdag is de “pupil van de week” weer aanwezig bij de wedstrijd van Fluks 1 tegen Aurora 1. Met een kort interview stellen we Bodhi aan u voor.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: JORIS

11 mei 2022 - Zaterdag is de “pupil van de week” weer aanwezig bij de wedstrijd van Fluks 1 tegen Nexus 1. Middels een klein interview stellen we hem aan u voor. 

Lees artikel

FLUKS A1 KAMPIOEN EN WINNAAR PLAY-OFFS

29 april 2022 - Een aantal weken geleden behaalde onze A1 al het kampioenschap. Nu hebben ze ook nog de play-offs gewonnen.

Lees artikel

SEIZOEN 2022/2023

21 april 2022 - Hoewel het seizoen 2021/2022 nog in volle gang is, zijn de voorbereidingen voor het komende seizoen al van start gegaan.

Lees artikel
Sponsors

©2022 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV