MIJN FLUKS WORD LID

De Rijksoverheid heeft vrijdagavond nieuwe maatregelen afgekondigd in de strijd tegen het coronavirus. Dat heeft tot gevolg dat er vanaf zondag 28 november niet meer na 17.00 uur gesport mag worden, uitgezonderd de landelijke topcompetities. Voor dit weekend houdt dat in dat er nog volop gespeeld kan worden.

Het KNKV is aan het overwegen wat er nog mogelijk is voor de competitie en komt hier zsm op terug. Zodra er meer duidelijk is zullen we dat communiceren. 

 

Op dit moment gelden de maatregelen zoals die op 13 november zijn afgekondigd:

In die periode is er geen publiek welkom bij sportwedstrijden en -trainingen. Dit betekent dat toegang tot het zaalcomplex aan de Duinwetering alleen is toegestaan voor spelers en begeleiders. Spelers van 18 jaar en ouder moeten een geldig corona toegangsbewijs (CTB) kunnen laten zien. Vrijwilligers (coaches, trainers, begeleiders, scheidsrechters, en zaalwachten) van 18 jaar en ouder hoeven tijdens de uitvoering van hun taak geen geldig CTB te hebben; bij controle kunnen zij een document laten zien dat vanuit het bestuur naar hen toegestuurd wordt.

In het gebouw geldt de anderhalve meter afstand regel, behalve tijdens je wedstrijden en trainingen.

Rijden naar uit-wedstrijden
In z’n algemeenheid roepen we op om het aantal rijouders tot een minimum te beperken. In veel accommodaties mogen rij-ouders de wedstrijd bijwonen als zij een geldig CTB kunnen tonen, dit is ook het geval in onze sporthal. Fluks adviseert om met niet meer dan 4 auto's per jeugdteam te reizen. In de accommodaties van tegenstanders kunnen aanvullende regels gelden. Deze kan je meestal terug vinden via een link in de KNKV-app op of de website van de betreffende vereniging.

De rijksoverheid heeft geen beperkingen meer opgelegd aangaande het samen reizen in een auto naar uit-wedstrijden. Neem ook hier het gezonde verstand in acht en maak zelf de afweging wat wenselijk is.

Uiteraard gelden ook de algemene richtlijnen, gebaseerd op de landelijke maatregelen:
- heb je corona gerelateerde klachten? Blijf thuis en laat je testen;
- ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen;
- was vaak je handen met water en zeep, juist ook voor en na bezoek sportlocatie;
- schud geen handen;
- neem de gebruikelijke veiligheids- en hygiëneregels voor iedereen in acht;

Actueel

WINNAAR PUPIL-VAN-DE-WEEK TROFEE

22 november 2021 - Nu wij weer de zaal ingaan is het de tijd om de winnaar bekend te maken van de Pupil-van-de-week trofee van de afgelopen periode.

Lees artikel

PUPILLEN VAN DE WEEK 30 OKTOBER 2021: LUUK, TIM, EN RUBEN

27 oktober 2021 - Zaterdag speelt Fluks 1 haar laatste veldwedstrijd van dit najaar tegen Oosterkwartier. Ook de “Pupil van de week” is weer aanwezig.

Lees artikel

FLUKS KAMPIOENEN !

26 oktober 2021 - Afgelopen weken waren de diverse Fluks teams uitermate succesvol in de najaarscompetitie. In de eerste volledig uitgespeelde competitie sinds anderhalf jaar wisten maar liefst 6 teams het kampioenschap te behalen.

Lees artikel

PUPILLEN VAN DE WEEK 16 OKTOBER 2021: AMBER EN GABRIELLE

13 oktober 2021 - We zijn nog amper bijgekomen van de thriller van Fluks 1 van afgelopen zaterdag of de volgende thuiswedstrijd dient zich alweer aan. Zaterdag speelt Fluks 1 tegen Paal Centraal 1.

Lees artikel
Sponsors

©2021 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV