MIJN FLUKS WORD LID

Ze vonden het lastig om een voorspelling te doen. Hulplijn Joek was bereid Saskia en Pien advies te geven voor de aanstaande wedstrijd. Thor heeft tegen 3 makkelijke tegenstanders gewonnen en Fluks heeft tegen de 3 zwaarste tegenstanders 3 x verloren.  Joek verwacht een spannende wedstrijd, want Thor is in eerdere seizoenen ook al de tegenstander geweest. Joek verwacht de punten in Noordwijk te houden. Zo ook Pien, zij voorspelt 17-16 voor Fluks. Saskia is ook overtuigd door Joek en voorspelt een 18-17 winst voor Fluks.

Esmee stapte op hulplijn Enrico af. Enrico verwacht net als Joek een spannende wedstrijd, ook met de punten voor Fluks. Esmee kreeg echter een andere gedachte. Wil je de “Pupil van de week “trofee winnen moet je ook risico durven nemen en tegen je gevoel ingaan. Zij voorspelt een 15-16 nederlaag voor Fluks.

We gaan het zaterdag allemaal meemaken. Fluks is in de winning mood na de grote overwinning van afgelopen zaterdag en tegenstander Thor verloor de eerste punten van het seizoen. U komt toch ook kijken? 

Tot zaterdag !

Actueel

PUPILLEN VAN DE WEEK 16 OKTOBER 2021: AMBER EN GABRIELLE

13 oktober 2021 - We zijn nog amper bijgekomen van de thriller van Fluks 1 van afgelopen zaterdag of de volgende thuiswedstrijd dient zich alweer aan. Zaterdag speelt Fluks 1 tegen Paal Centraal 1.

Lees artikel

FLUKS DOET MEE AAN DE GROTE CLUBACTIE

18 september 2021 - Om de clubkas voldoende gevuld te houden doen we dit jaar mee met de Grote Clubactie. Dit is een landelijke loterij waarvoor we loten gaan verkopen, en daarmee verdienen we geld voor Fluks.

Lees artikel

PUPILLEN VAN DE WEEK: FLUKS - SPORTING BADHOEVEDORP

15 september 2021 - Het is eindelijk zover, de eerste thuiswedstrijd van ons vlaggenschip “Fluks 1”. De “Pupil van de week“ zal er ook weer zijn.

Lees artikel

WEGWERKZAAMHEDEN

13 september 2021 - Rotonde krijgt fietsersvoorrang en wordt verplaatst

Lees artikel
Sponsors

©2021 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV