MIJN FLUKS WORD LID

De loten kosten 3 euro per stuk. Van ieder verkocht lot gaat 80% (dus 2,40 euro) naar onze clubkas. De lotenverkoop begint op 18 september, en eindigt op 23 november. De trekking is op 8 december. De kopers kunnen mooie prijzen winnen, zoals de hoofdprijs van 100.000 euro. 

Hoe werkt het?

De verkoop van de loten doen we online (we gaan dus niet langs de deuren), via een verkooppagina op internet. Stuur deze pagina door naar zoveel mogelijk familie, vrienden en kennissen, en vraag of ze Fluks willen steunen door het kopen van een of meer loten.
Door het aanklikken van een link naar een internet pagina komen mensen op onze verkooppagina terecht, en daar kunnen zij hun bestelling plaatsen en betalen. De lotnummers worden naar de mailbox van de koper gestuurd; ook de trekkingsuitslag krijgen de kopers in hun mailbox.

Het is trouwens ook mogelijk een Superlot te kopen voor 150 euro (dat zijn 50 loten tegelijk).

De link naar de verkooppagina’s:

Kopen kan ook door het inscannen van deze QR code:

Door het aanklikken van de link, of het inscannen van de QR code, komt de koper op de volgende internetpagina:

 

Actueel

PUPILLEN VAN DE WEEK 16 OKTOBER 2021: AMBER EN GABRIELLE

13 oktober 2021 - We zijn nog amper bijgekomen van de thriller van Fluks 1 van afgelopen zaterdag of de volgende thuiswedstrijd dient zich alweer aan. Zaterdag speelt Fluks 1 tegen Paal Centraal 1.

Lees artikel

PUPILLEN VAN DE WEEK 9 OKTOBER 2021: SASKIA, PIEN, EN ESMEE

07 oktober 2021 - Zaterdag 9 oktober speelt Fluks 1 de thuiswedstrijd tegen Thor uit Rotterdam. Deze wedstrijd zijn er weer 3 pupillen van de week aanwezig. Saskia (D1), Pien (D2) en Esmee (D1). Ook zij doen een voorspelling van de uitslag.

Lees artikel

PUPILLEN VAN DE WEEK: FLUKS - SPORTING BADHOEVEDORP

15 september 2021 - Het is eindelijk zover, de eerste thuiswedstrijd van ons vlaggenschip “Fluks 1”. De “Pupil van de week“ zal er ook weer zijn.

Lees artikel

WEGWERKZAAMHEDEN

13 september 2021 - Rotonde krijgt fietsersvoorrang en wordt verplaatst

Lees artikel
Sponsors

©2021 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV