MIJN FLUKS WORD LID

De volgende rotonde in Noordwijk wordt aangepast naar fietsersvoorrang. Het gaat om de rotonde Lijnbaanweg-Nieuwe Zeeweg-Weteringkade-Zeestraat. De rotonde wordt meteen ook ‘verplaatst’. Meer ruimte voor nog meer verkeersveiligheid. 

Afgesloten
Het werk start maandag 13 september 2021 om 9:00 uur. De gemeente verwacht dat de werkzaamheden begin december 2021 opgeleverd worden. Dit is afhankelijk van onder meer het weer. Gedurende de werkzaamheden zijn de weg en de rotonde voor al het verkeer afgesloten, ook bezoekers van de korfbvalvelden zullen hiermee te maken krijgen. De gemeente heeft omleidingsroutes ingesteld, voor fietsers is een aparte omleidingsroute.

Bron: noordwijk.nl

Actueel

FLUKS 1 ONMACHTIG TEGEN TITELKANDIDAAT BADHOEVEDORP

19 september 2021 - Fluks trad dit weekend aan tegen Sporting Badhoevedorp. De Noordwijkers gaven aanvankelijk goed partij, maar in de 2e helft bleek het niveauverschil te groot waardoor er met groot verschil werd verloren.

Lees artikel

FLUKS DOET MEE AAN DE GROTE CLUBACTIE

18 september 2021 - Om de clubkas voldoende gevuld te houden doen we dit jaar mee met de Grote Clubactie. Dit is een landelijke loterij waarvoor we loten gaan verkopen, en daarmee verdienen we geld voor Fluks.

Lees artikel

PUPILLEN VAN DE WEEK: FLUKS - SPORTING BADHOEVEDORP

15 september 2021 - Het is eindelijk zover, de eerste thuiswedstrijd van ons vlaggenschip “Fluks 1”. De “Pupil van de week“ zal er ook weer zijn.

Lees artikel

FLUKS 1 BEGINT COMPETITIE MET NEDERLAAG TEGEN OOSTERKWARTIER

12 september 2021 - Door blessures en vakanties ontbraken maar liefst 5 spelers in de selectie. Het gehavende Fluks kon goed meekomen in de wedstrijd, maar kwam na rust te kort voor een goed resultaat.

Lees artikel
Sponsors

©2021 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV