MIJN FLUKS WORD LID

De scholen hebben nog even vakantie maar bij Fluks zijn we al weer druk bezig met de opstart van het nieuwe korfbalseizoen. Op de teampagina's vindt je de oefenwedstrijden, competitie wedstrijden en pouleindelingen per team al terug. De komende tijd zullen de vervoerschema's en scheidsrechters worden toegevoegd.

De teams die nog niet begonnen zijn met trainen gaan dat vanaf 23 augustus weer volgens het schema op https://www.fluks.nl/trainen doen.

Kleding ruilen
Past je clubkleding niet helemaal meer? Dan kan je op maandag 23 augustus vanaf 18:30 uur terecht in de kantine. Komt die dag niet uit, dan ben je op 30 augustus of 2 september ook van harte welkom! Neem de kleding gewassen mee zodat we (bij voldoende voorraad) gelijk kunnen ruilen.

Actueel

FLUKS 1 ONMACHTIG TEGEN TITELKANDIDAAT BADHOEVEDORP

19 september 2021 - Fluks trad dit weekend aan tegen Sporting Badhoevedorp. De Noordwijkers gaven aanvankelijk goed partij, maar in de 2e helft bleek het niveauverschil te groot waardoor er met groot verschil werd verloren.

Lees artikel

FLUKS DOET MEE AAN DE GROTE CLUBACTIE

18 september 2021 - Om de clubkas voldoende gevuld te houden doen we dit jaar mee met de Grote Clubactie. Dit is een landelijke loterij waarvoor we loten gaan verkopen, en daarmee verdienen we geld voor Fluks.

Lees artikel

PUPILLEN VAN DE WEEK: FLUKS - SPORTING BADHOEVEDORP

15 september 2021 - Het is eindelijk zover, de eerste thuiswedstrijd van ons vlaggenschip “Fluks 1”. De “Pupil van de week“ zal er ook weer zijn.

Lees artikel

WEGWERKZAAMHEDEN

13 september 2021 - Rotonde krijgt fietsersvoorrang en wordt verplaatst

Lees artikel
Sponsors

©2021 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV