MIJN FLUKS WORD LID

Op donderdag 4 maart zijn alle jongeren van 6 t/m 18 jaar welkom bij Fluks voor een vrijblijvende, gratis inlooptraining. De trainingen voor 6 t/m 12 jarigen starten om 17:30 uur en 13 t/m 18 jarigen kunnen om 18:30 uur terecht op het sportpark aan de Nieuwe Zeeweg 50.

Op zaterdag 6 maart zijn de jongere kinderen (van 3 t/m 5 jaar) van harte welkom. Zij kunnen kennis maken met de Kangoeroe Klup, guppygym waar jongens en meisjes met elkaar bewegen, met een bal leren gooien en vooral veel spelletjes doen.

Kom in sportkleding en noppenschoenen voor kunstgras, heb je die niet dan is het geen probleem om de training op normale sportschoenen te doen. In verband met de corona maatregelen zijn de kleedkamers gesloten, kleed je dus thuis alvast om.

Aanmelden is niet verplicht, bij aankomst wordt je ontvangen en ingedeeld bij het team waarin jouw leeftijdgenoten korfballen. De training duurt een uur. Voor meer info kan je contact opnemen via info@fluks.nl

Door de corona maatregelen is het helaas niet toegestaan om publiek (ouders) op het sportpark te ontvangen. De trainingen worden door ervaren Fluks-trainers gegeven en tijdens de inlooptrainingen zullen er teambegeleiders ingezet worden om er voor te zorgen dat uw kinderen zorgeloos kunnen sporten.

Actueel

INLOOPTRAINING SENIOREN

07 april 2021 - Op zoek naar een leuke sport?

Lees artikel

NIEUWE TRAINING/INSPEELSHIRTS VOOR FLUKS B1

26 maart 2021 - Simpel.nl is al jaren “Fan van korfbal”

Lees artikel

CORONA UPDATE 16 MAART

16 maart 2021 - De corona-regels zijn weer iets versoepeld. Per 16 maart mogen spelers vanaf 27 jaar weer in viertallen sporten. We zetten de belangrijkste regels nog even op een rij.

Lees artikel

CORONA UPDATE 1 MAART

01 maart 2021 - De corona-maatregelen zijn aangepast

Lees artikel
Sponsors

©2021 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV