MIJN FLUKS WORD LID

Natuurlijk hebben we hier lang naar uitgekeken en zijn we blij dat we weer van start kunnen, en dat gelijk met een volle dag met thuiswedstrijden. Vanaf 9:45 uur zijn er continue wedstrijden te bekijken en om 10:00 uur trainen onze jongste leden van de Kangoeroe Klup.

Ook als publiek bent u van harte welkom om de teams aan te komen moedigen en is de kantine geopend voor een bakkie koffie en een snack. Dit alles is alleen mogelijk als iedereen zich aan de regels houdt, neem dus vooraf de Richtlijnen voor een veilige omgeving door! De weersvoorspellingen zien er positief uit maar neemt u voor de zekerheid toch een paraplu mee? Schuilen in de kantine is namelijk helaas niet toegestaan.

Komt u op de fiets naar het sportpark en lijkt de fietsenstalling vol, achter het clubhuis zijn vaak nog heel wat plekken vrij. Staat echt alles vol, zet dan je fiets op het nieuw bestrate deel tussen het fietspad en de Bootcamp. Houdt daarbij wel voldoende ruimte over voor bevoorradings- en calamiteitenverkeer dat altijd het sportpark op moet kunnen rijden.

Mocht u niet naar het sportpark willen komen maar wel nieuwsgierig zijn naar de verrichtingen van Fluks 1, dan kan u vanaf 15:15 uur terecht op de YouTube livestream. Op een later moment de wedstrijd terugkijken kan ook via dezelfde link.

Actueel

PUPIL VAN DE WEEK 19-09-2020 NOVA

17 september 2020 - Ook dit seizoen is er tijdens iedere thuiswedstrijd van het 1e een pupil van de week. Zaterdag is Nova aan de beurt! Even kennismaken:

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK - ISA

04 september 2020 - Ook dit seizoen is er tijdens iedere thuiswedstrijd van het 1e een pupil van de week. Zaterdag is Isa aan de beurt! Even kennismaken:

Lees artikel

FLUKS EXPERIMENTEERT MET LIVESTREAMEN

30 augustus 2020 - Zaterdag werd tijdens de wedstrijd Fluks A1 - Fiks A1 een voorzichtige start gemaakt met het live uitzenden van wedstrijden via YouTube

Lees artikel

NIEUWE SPELREGELS

27 augustus 2020 - Per 1 september 2020 zijn de nieuwe spelregels van de IKF van toepassing

Lees artikel
Sponsors

©2020 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV