MIJN FLUKS WORD LID

Door de corona-maatregelen kwam er niets terecht van het voor dit weekend bedachte programma. Maar deze mijlpaal kon natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan, en dus was er een alternatief programma.

In de middag gingen de Fluks jeugd-trainers tijdens de “battle of the coaches” met elkaar de strijd aan in korte behendigheidsspelletjes. De finale was een shoot-out. Suzan de Roode was het meest trefzeker en mag zich een jaar lang “Fluks coach of the year” noemen.
De jeugd-spelers van Fluks stemden op hun favoriete coaches, en die werden na afloop getrakteerd op taart…  in hun gezicht !

´s-Avonds was het tijd om de hersens aan het werk te zetten tijdens de pub-quiz. Deze werd vakkundig gepresenteerd vanuit de Fluks kantine, en mensen konden vanuit huis mee spelen via de live-stream. Voor deze speciale jubileum-quiz waren er extra veel korfbal- en Fluksvragen bedacht.

Bij beide evenementen mocht er als gevolg van de corona-regels geen publiek aanwezig zijn op het sportpark. Daarom werden zowel de “battle-of-the-coaches” als de pub-quiz op professionele wijze vastgelegd en live uitgezonden, zodat iedereen thuis kon meegenieten. De beelden zijn bovendien terug te zien op het Youtube kanaal van Fluks Korfbal.

Actueel

INLOOPTRAINING SENIOREN

07 april 2021 - Op zoek naar een leuke sport?

Lees artikel

NIEUWE TRAINING/INSPEELSHIRTS VOOR FLUKS B1

26 maart 2021 - Simpel.nl is al jaren “Fan van korfbal”

Lees artikel

CORONA UPDATE 16 MAART

16 maart 2021 - De corona-regels zijn weer iets versoepeld. Per 16 maart mogen spelers vanaf 27 jaar weer in viertallen sporten. We zetten de belangrijkste regels nog even op een rij.

Lees artikel

INLOOPTRAININGEN

02 maart 2021 - Wil jij kennis maken met korfbal? Dat kan!

Lees artikel
Sponsors

©2021 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV