MIJN FLUKS WORD LID

Door de corona-maatregelen kwam er niets terecht van het voor dit weekend bedachte programma. Maar deze mijlpaal kon natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan, en dus was er een alternatief programma.

In de middag gingen de Fluks jeugd-trainers tijdens de “battle of the coaches” met elkaar de strijd aan in korte behendigheidsspelletjes. De finale was een shoot-out. Suzan de Roode was het meest trefzeker en mag zich een jaar lang “Fluks coach of the year” noemen.
De jeugd-spelers van Fluks stemden op hun favoriete coaches, en die werden na afloop getrakteerd op taart…  in hun gezicht !

´s-Avonds was het tijd om de hersens aan het werk te zetten tijdens de pub-quiz. Deze werd vakkundig gepresenteerd vanuit de Fluks kantine, en mensen konden vanuit huis mee spelen via de live-stream. Voor deze speciale jubileum-quiz waren er extra veel korfbal- en Fluksvragen bedacht.

Bij beide evenementen mocht er als gevolg van de corona-regels geen publiek aanwezig zijn op het sportpark. Daarom werden zowel de “battle-of-the-coaches” als de pub-quiz op professionele wijze vastgelegd en live uitgezonden, zodat iedereen thuis kon meegenieten. De beelden zijn bovendien terug te zien op het Youtube kanaal van Fluks Korfbal.

Actueel

ONDERLINGE WEDSTRIJDEN JEUGD TOT 12 JAAR

23 november 2020 - Zaterdag 28 november worden er wedstrijden gespeeld in sporthal Duinwetering

Lees artikel

CORONA UPDATE 19 NOVEMBER

20 november 2020 - Op 17 november is een versoepeling van de corona-maatregelen bekend gemaakt.

Lees artikel

GERDA EN KAREL 50 JAAR GETROUWD!

08 november 2020 - Van Gerda en Karel ontvingen we het volgende bericht

Lees artikel

CORONA-UPDATE

05 november 2020 - Op 4 november zijn om 22:00 uur tijdelijk extra maatregelen van kracht gegaan

Lees artikel
Sponsors

©2020 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV