MIJN FLUKS WORD LID

Een goed moment om even te overdenken wat een mooi clubje we toch hebben. Sportief hebben we een goed jaar achter de rug met heel veel kampioenschappen, maar vooral veel blije spelers en toeschouwers. Dat komt natuurlijk ook door de leuke evenementen en kampen die georganiseerd zijn, en de inzet van veel vrijwilligers die ieder op zijn of haar eigen manier een bijdrage leveren.

Het komende jaar liggen er weer genoeg mooie dingen voor ons in het verschiet. Door de afgelopen jaren zuinig te zijn en te sparen, een aantal subsidies, en bijdragen van onze sponsoren kunnen we nu een aantal investeringen doen om Fluks weer een stap verder te brengen. We verduurzamen verder door (nog meer) zonnepanelen op het dak te leggen, en we hebben een nieuw scorebord gekocht om het slecht werkende bord te vervangen.
De vereniging groeit elk jaar een beetje groter, wat natuurlijk heel mooi is. Maar daarmee zijn er ook wat puntjes van zorg. Zo hebben we weer meer palen, korven en voeten nodig, en komen we daardoor opbergruimte te kort.
En ook zaalruimte wordt ieder jaar een groter probleem. Deze winter wordt er daardoor ook getraind in de zaal aan de Stijntjesduinstraat.
En meer leden betekent meer teams en dus meer coaches. Ieder jaar weer een hele klus voor de Technische Commissie om dit rond te krijgen. En vanaf deze plaats wil ik nogmaals onze waardering uitspreken voor het enthousiasme waarmee onze coaches week in week uit hun teams begeleiden.

Een andere puzzel om op te lossen betreft de seniorenselectie. De 2 trainers zijn om uiteenlopende redenen uitgevallen, wat natuurlijk in de eerste plaats voor henzelf heel vervelend is. We wensen Michael en Willemiek dan ook een spoedig herstel.
We zijn op korte termijn druk op zoek naar een oplossing voor het verzorgen van de trainingen en coaching van Fluks 1 en 2.

Dus genoeg werk aan de winkel. Maar laten we ook even stilstaan bij wat we hebben, en genieten van al het moois wat Fluks ons brengt. Een mooie club waar iedereen naar elkaar omkijkt, en waar met veel plezier wekelijks gesport wordt.

Namens het bestuur wens ik iedereen een fantastisch mooi en vooral gezond 2024, en ik kijk er naar uit om samen met jullie op de nieuwjaarsreceptie (6 januari) een toost uit te brengen op het nieuwe jaar.

Harco Peschier
Voorzitter Fluks Korfbal

Actueel

VAN DER MEER MAKELAARS SPORTFUN

25 februari 2024 - Zaterdag 30 maart

Lees artikel

IN MEMORIAM

19 februari 2024 - Jan Selier

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: JOOLS

07 februari 2024 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 de thuiswedstrijd tegen ESDO uit Kockengen. Ook de “Pupil van de week“ is hierbij aanwezig.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: JUUL

18 januari 2024 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd 2024. Tegenstander is koploper GKV uit Den Haag.

Lees artikel
Sponsors

©2024 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV