MIJN FLUKS WORD LID

Het Eneco Luchterduinen Fonds draagt een steentje bij aan het verduurzamen van het kustgebied van de gemeenten Noordwijk, Zandvoort, Bloemendaal en Katwijk. Iedere twee jaar wordt een verkiezing georganiseerd voor duurzame projecten van bewoners en ondernemers uit de buurt. De winnaars ontvangen een bijdrage uit het Eneco Luchterduinen Fonds op basis van de fondscriteria.
En dit jaar is Fluks één van de gelukkige winnaars. We krijgen maar liefst 10.000 euro om onze accommodatie verder te verduurzamen. Het plan is om de opbrengst uit onze zonnepanelen te verhogen door het plaatsen van optimizers, en daarnaast nog 20 extra zonnepanelen op het dak te leggen. De stroom die we daarmee opwekken zal gebruikt worden door een nog aan te schaffen elektrische boiler, waarmee we onze kantine verwarmen en het (douche)water op temperatuur houden. Minder gebruik van fossiele brandstoffen, goed voor het milieu en een forse besparing op de energienota.
Met veel dank aan Eneco voor hun bijdrage uit het Luchterduinen Fonds!

Actueel

PUPIL VAN DE WEEK: LINDE

23 november 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar 2e thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie tegen Ten Donck uit Ridderkerk.

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: MILA

15 november 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 haar eerste thuiswedstrijd van deze zaalcompetitie. Tegenstander is Dunas 1 uit Den Haag.

Lees artikel

FLUKS KAMPIOENEN NAJAAR 2023

29 oktober 2023 - Dit seizoen zijn maar liefst 7 Fluks teams kampioen geworden.

Lees artikel

BEDANKT SCHEIDS !

11 oktober 2023 - Afgelopen 2 zaterdagen hebben we onze scheidsrechters in het zonnetje gezet.

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV