MIJN FLUKS WORD LID

Het Eneco Luchterduinen Fonds draagt een steentje bij aan het verduurzamen van het kustgebied van de gemeenten Noordwijk, Zandvoort, Bloemendaal en Katwijk. Iedere twee jaar wordt een verkiezing georganiseerd voor duurzame projecten van bewoners en ondernemers uit de buurt. De winnaars ontvangen een bijdrage uit het Eneco Luchterduinen Fonds op basis van de fondscriteria.
En dit jaar is Fluks één van de gelukkige winnaars. We krijgen maar liefst 10.000 euro om onze accommodatie verder te verduurzamen. Het plan is om de opbrengst uit onze zonnepanelen te verhogen door het plaatsen van optimizers, en daarnaast nog 20 extra zonnepanelen op het dak te leggen. De stroom die we daarmee opwekken zal gebruikt worden door een nog aan te schaffen elektrische boiler, waarmee we onze kantine verwarmen en het (douche)water op temperatuur houden. Minder gebruik van fossiele brandstoffen, goed voor het milieu en een forse besparing op de energienota.
Met veel dank aan Eneco voor hun bijdrage uit het Luchterduinen Fonds!

Actueel

FLUKS 2 PAKT DE DUBBEL !

24 mei 2023 - Tijdens de zaalcompetitie mocht ik al schrijven dat Fluks 2 de promotie naar de reserve derde klasse had behaald. Wat we toen nog niet wisten is dat we de week erna, zonder te spelen, het kampioenschap binnen zouden slepen!

Lees artikel

PUPIL VAN DE WEEK: GIJS

19 april 2023 - Aanstaande zaterdag speelt Fluks 1 de thuiswedstrijd tegen Purmer 1 uit Purmerend.

Lees artikel

BEACHKORFBAL 2023

14 april 2023 - Ook dit jaar organiseren we weer een groots toernooi op het Noordwijkse strand

Lees artikel

VAN DER MEER MAKELAAR SPORTFUN GROOT SUCCES

10 april 2023 - Het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi, dit jaar onder de naam Van der Meer Makelaar Sportfun, was een groot succes !

Lees artikel
Sponsors

©2023 Fluks Korfbal    Privacy verklaringDisclaimer Webdesign: 2nd Chapter BV